Parallels

Alle anmeldelser

Parallels

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Parallels

Parallels er en global leder inden for løsninger på tværs af platforme, der gør det muligt for virksomheder og enkeltpersoner at få adgang til og bruge de applikationer og filer, de har brug for, på enhver enhed eller operativsystem. Parallels hjælper sine kunder med at udnytte den bedste tilgængelige teknologi, uanset om det er Windows, Linux, macOS, iOS, Android eller skyen.

Parallels samarbejder med virksomheder, offentlige organisationer, uddannelsesinstitutioner og enkeltpersoner for at skabe optimale arbejds- og læringsmiljøer. Parallels løser komplekse teknologi- og brugervenlighedsproblemer ved at gøre det nemt og overkommeligt for virksomheder og enkeltpersoner at bruge applikationer, uanset hvor de er.

I december 2018 blev Parallels en del af Corel Corporation og slutter sig til en imponerende samling af brancheførende mærker, herunder CorelDRAW®, WinZip® og MindManager®. Parallels har kontorer i Nordamerika, Europa, Australien og Asien.

Hvordan fungere Parallels's software?
For at tilføje Windows, Linux eller et hvilket som helst andet operativsystem til din Mac, opretter Parallels Desktop en virtuel maskine, en virtuel pc inde i din Mac. Du kan derefter installere Windows på den virtuelle maskine, ligesom du ville installere ethvert andet operativsystem på en almindelig computer. Kør flere operativsystemer på én gang, alle på din Mac. Det er som to computere i én.

Hvis du vil køre et komplet Windows-system på en Intel Mac, er Parallels Desktop det bedste valg for hjemmebrugere og små virksomheder. Det er også i øjeblikket det eneste levedygtige valg til at køre Windows på Apple Silicon-maskiner. Parallels er hurtig, tilbyder tæt integration mellem værts- og gæstemaskiner og opdateres jævnligt for at forblive kompatibel med de nyeste Windows- og macOS-systemer. Den vinder vores Editors' Choice Award for virtualiseringssoftware.

Hastighed og ydeevne
Det mest imponerende aspekt ved Parallels Desktop er dets hastighed i test. På min Intel-baserede MacBook Pro startede Windows 10 til skrivebordet på 30 sekunder og tog mindre end tre sekunder at genstarte, efter at jeg havde sat det på pause. På den samme maskine tog VMware Fusion omkring 40 sekunder at starte Windows 10 til skrivebordet og fire sekunder at genoptage systemet fra en pausetilstand. VirtualBox startede Windows 10 på 46 sekunder, men jeg oplevede, at ydeevnen var usædvanlig langsom, når jeg nåede skrivebordet.

Måske er prisen Parallels betaler for sin hastighed dens pålidelighed. Den nuværende version er meget mere stabil end tidligere versioner, men selv med den nye version oplevede jeg et nedbrud, mens Parallels opdaterede sine vært-gæst-integrationsværktøjer.

Problemfri virtualiseringssoftware til Mac-brugere
Parallels Desktop er det oplagte førstevalg for enhver hjemme- eller lille kontorbruger, der ønsker at køre Windows på en Apple Silicon eller Intel-baseret Mac. Den er utrolig hurtig, glat og trods mindre fejl pålidelig. Parallels Desktop modtager igen Editors' Choice Award for emuleringssoftware.

Hvad er din erfaring med Parallels?
Har du også brugt Parallels's software for at køre forskellige styresystemer på forskellige enheder? Fortæl os gerne din erfaring, så andre både private og erhvervskunder, bedre kan forstå hvordan deres Parallels's software fungere. Hvad syntes du om sikkerheden? Var deres platform let at begå sig på, eller var den somme tider forvirrende? Vi glæder os til at læse din anmeldelse.