pCloud

Alle anmeldelser

pCloud

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

pCloud

pCloud er et ungt, fremadstormende team baseret i Schweiz, der gør deres bedste for at yde et væsentligt bidrag til det hurtigt voksende IT-marked.

Hos pCloud forsyner de verden med en omfattende, brugervenlig cloud storage-løsning til enkeltpersoner og virksomheder. Deres tilgang omfatter det tekniske synspunkt og har slutbrugeren i tankerne. Andre cloud-tjenester er enten for tekniske og ikke brugervenlige, eller også er de ikke omfattende nok til, at brugerne kan få alt, hvad de ønsker fra cloud-lagring.

Det er derfor, de grundlagde pCloud i 2013 for at kombinere vores stærke IT-kapaciteter med den levende kreativitet i deres voksende team for at skabe en cloud storage-løsning, der fungerer problemfrit for både enkeltpersoner og virksomheder.

Certificering
Certificering i IT er et væsentligt bevis på kvalitet i disse dage. Derfor har de gennemgået de nødvendige procedurer for at bevise kvaliteten af ​​vores kvalitetsstyrings- og datastyringssystemer.

ISO 9001 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem i en virksomhed baseret på et sæt kvalitetskontrolprincipper. Denne certificering er med til at sikre, at kunderne modtager konsekvent højkvalitetsprodukter og -tjenester, og derved øger kundetilfredsheden og oplevelsen. Deres kvalitetsstyringssystemer er valideret af et uafhængigt tredjepartscertificeringsorgan for at give en robust, skalerbar ramme til styring af deres forretning.

QMS refererer til nøgleområder i en organisation, herunder produktudviklingsprocesser og de enheder, der fremstiller et produkt, såsom produktstyring, projektledelse, udvikling, QA; afdelinger, der driver en virksomhed, såsom virksomhedsledelse, HR, sundhed og sikkerhed, virksomhedskontrol og overvågning; og kundevendte enheder, såsom salg, marketing, servicelevering, support og vedligeholdelse. Ved at styre disse områder ved hjælp af en præskriptiv ramme som ISO 9001, er vi i stand til at styre og kontrollere effektiviteten af ​​vores operationer ved at skabe et sæt proaktive, gentagelige processer, der gør det muligt at levere sikre tjenester af høj kvalitet konsekvent og hurtigt.

Dataregioner og infrastruktur
pCloud tilgang til sikkerhed er fokuseret på at sikre, at dine data er sikre, og at du har så meget kontrol som muligt. Når du tilmelder dig pCloud, vælger du den dataregion, hvor dine filer og personlige data skal opbevares – enten i USA (Dallas, Texas) eller i EU (Luxembourg).

pCloud har allerede gennemgået de nødvendige procedurer for at bevise kvaliteten af ​​vores kvalitetsstyrings- og datastyringssystemer. Deres dedikerede team af sikkerhedseksperter overvåger og forbedrer konstant deres sikkerhedspolitikker for at sikre beskyttelsen af ​​dine data. Dine data vil blive gemt på deres servere, så længe du bruger pCloud, og du har mulighed for at slette din konto til enhver tid.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om pCloud
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.