PDF Expert

Alle anmeldelser

PDF Expert

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

PDF Expert

For mange danskere er dokument redigering en del af hverdagen i forbindelse med både arbejde, uddannelse og privatliv: underskrivelse af kontrakter, udfyldning af formularer og skemaer, læse e-bøger, artikler, samt meget andet. Mange af denne type dokumenter deles dog som PDF-filer, hvilket under normale omstændigheder gør det umuligt for slutbrugeren at foretage ændringer. Hvor  man før i tiden derfor var nødsaget til at printe denne type dokumenter, således at man havde en fysisk kopi som man kunne udfylde eller underskrive med kuglepen, så kan man i dag benytte specialiseret software, der gør det muligt at redigere PDF-dokumenter uden at udskrive dem. Der findes en lang række forskellige typer af software til denne type redigering, i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Derfor er det en god ide at undersøge markedet før man træffer sit endelige valg, så man kan sikre sig, at man vælger den rette software type i forhold til de behov man har. Her kan især brugeranmedelser fra andre hjælpe, da man her kan se hvad andre har fået ud af at bruge produkterne.

Om PDF Expert
Produktet PDF Expert er udviklet og sælges af virksomheden Readdle, som blev grundlagt i af Andrian Budantsov og Igor Zhadanov i 2007. PDF Expert er et af produkterne i Readdles produktsuite, der består af en række forskellige online applikationer specielt rettet mod øget produktivitet, såsom Spark, Documents, Scanner Pro og Calendars 5. Ifølge virksomheden selv er deres produkter i dag blevet downloadet mere end 150,000,000 gange af folk over hele verden, og Readdle har millioner af brugere på globalt plan.

Produkter og Services hos PDF Expert
Produktet PDF Expert lader brugeren redigere og arbejde med PDF-filer, i forbindelse med eksempelvis at læse bøger, tage noter, redigere PDF-filer, underskrive dokumenter, samt meget andet. PDF står for "portable document format" og dette er et dokumentformat der hovedsageligt bruges, når man ønsker at gemme filer, som der ikke kan ændres på efterfølgende, men som man stadig skal kunne dele og udskrive uden besvær. Man taler derfor ofte om at PDF-dokumenter er "låst" og i den forbindelse kan man derfor anvende PDF Experts produkter, der lader brugeren låse dokumentet op, samt benytte en række forskellige redigeringsværktøjer, således at de kan ændre og tilføje aspekter ved dokumentet.

Man kan som privat forbruger eller virksomhed benytte PDF Expert på enten Android eller IOS enheder, såsom Ipads, Iphones, bærbare computere m.fl. Man kan hente en gratis version af denne software online, som man kan starte med at bruge så snart den er downloaded og installeret på enheden man ønsker at bruge. Ved at benytte PDF Expert kan man foretage ting i PDF-filer, som man normalt ikke kan uden denne type af software. Disse funktioner inkluderer muligheden for at skrive noter i dokumenter, understrege paragraffer, underskrive dokumenter, udfylde formularer, samt mange andre redigeringsmuligheder. 

Komplimenter, Klager og Tips til PDF Expert
Er PDF Expert nem at downloade, installere og anvende, når man ønsker at redigere PDF filer? Del dine erfaringer med andre danskere her på siden ved at skrive en anmeldelse, så de kan spare både tid og penge, idet de kan anvende dine tips og gode råd til at finde et PDF værktøj, der passer til deres behov.