Pocketmags

Alle anmeldelser

Pocketmags

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Pocketmags

Pocketmags's digitale bladkiosk sælger digitaleabonnementer og enkeltudgaver på verdensplan gennem sin hjemmeside og apps. Ud over aviskiosk og app-salg opfylder Pocketmags også det digitale element i adskillige forlags print- og digitale bundttilbud.

Platformen tilbyder mere end 1400 magasiner fra 500+ globaleudgivere til sine millioner af registrerede brugere. Det giver læserne mulighed for at købe én gang for at få adgang på tværs af flere platforme og enheder (Apple, Google Play, Amazon, Windows og web).

Udgivere administrerer deres Pocketmags-udbud gennem MagazineCloner-backoffice ved at bruge den digitale publiceringsplatform, som driver tusindvis af brandede apps globalt. Backoffice giver udgivere mulighed for at uploade én gang og distribuere på tværs af Pocketmags-netværket og, hvis det er relevant, en udgivers egne brandede apps. Med yderligere muligheder for at tilføje en række multimedier til udgaver samt responsiv artikeltilstand.

En bred vifte af marketingværktøjer giver udgivere mulighed for at oprette deres egne kampagner såvel som at deltage i Pocketmags egne tilbud. Ydeevnen kan derefter overvåges gennem deres ABC- og BPA-kompatible rapporteringssuite - så udgivere kan vurdere ydeevnen efter titel, problemstilling, land, platform og dato.

Hvorfor skal jeg oprette en Pocketmags-konto?
En Pocketmags-konto giver dig mulighed for at få adgang til, synkronisere og læse dine køb på flere enheder, såsom din hjemmecomputer og dine Apple-, Android- eller Amazon-enheder.

En konto beskytter også alle dine køb i tilfælde af en mistet eller stjålet enhed og giver dig mulighed for at optjene loyalitetspoint, som kan bruges til at reducere omkostningerne ved fremtidige køb.

Hvordan fungerer abonnementer med Pocketmags?
Abonnementer sparer dig penge kontra enkeltudstedelsesprisen og de fleste er tilbagevendende og tidsbaserede f.eks. 3 måneder, 12 måneder. Du får adgang til det aktuelle nummer, så snart du afgiver din ordre, plus alle andre almindelige udgaver, der udgives i løbet af din abonnementsperiode. Nye udgaver vises i dit Mit bibliotek-område (på Pocketmags hjemmeside eller app), når de udgives.

Sørg for, at du er logget ind med din Pocketmags-konto. Appen eller webstedet bør synkroniseres med din konto, og dine magasiner vil være tilgængelige til at læse i sektionen 'Mit bibliotek'.

Men hvis et almindeligt nummer er blevet udgivet, og du har et aktivt abonnement, men hvis indholdet stadig ikke er i din Mit bibliotek-sektion, skal du gøre følgende:

Hvis du har købt via en af ​​deres apps (i stedet for webstedet), prøv venligst funktionen Gendan køb, der findes i menuen Indstillinger for den app, du oprindeligt købte i. Hvis du har købt via Pocketmags-webstedet (eller har synkroniseret et udgiver-abonnement med din Pocketmags-konto), skal du sikre dig, at du stadig er logget ind på webstedet eller appen med den Pocketmags-konto, du foretog købet med.

Hvis dette ikke løser problemet, bedes du kontakte help@pocketmags.com med din købskvittering og Pocketmags brugernavn. (Hvis du har købt via en app og endnu ikke har en Pocketmags-konto, skal du oprette en via menuen Indstillinger, og derefter sende os dit brugernavn og købskvittering.)

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Pocketmags
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.