PostNord

Alle anmeldelser

PostNord

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Shipito

Shipito

0 anmeldelser

Mange produkter er billigere i USA, men sælgere og websteder sender ikke direkte til internationale adresser. Det er her Shipito kan hjæ...

Logo Shipping Easy

Shipping Easy

0 anmeldelser

Shipping Easy er en cloud-baseret forsendelsesløsning til e-handelsvirksomheder. Virksomhedsejere vælger softwareplatforme som Shippin...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

PostNord


Dette er en anmeldese af PostNord som postleverandør, hvordan deres services fungerer og hvordan de formår at gøre deres kunder tilfredse. 

Hvem er PostNord? 

PostNord er Danmarks største postleverandør. Det vil sige at PostNord leverer alt fra breve, til de større pakker. PostNord leverer også i andre lande i Skandinavien, bl.a. Sverige hvor de også har deres hovedsæde. PostNord kom til Danmark i år 2009, da Posten AB og Post Danmark fusionerede. PostNord har kontorer landet over, og utallige steder hvor man kan indlevere sine breve og pakker, når man ønsker at sende dem. Dette kan være alt fra ældre posthuse, til forskellige dagligvarer butikker. Se andre løsninger som PostNord i denne afdeling: Tjenester.
Der bliver også lavet reklamer hos PostNord som bliver vist i TV'et, og på deres YouTube kanal. Se én af dem her.

 

PostNords Tjenester

PostNord tilbyder en række tjenester; deres hovedområde er at sørge for at fragte breve og pakker rundt om i Norden, heriblandt Danmark. Når der så er snakket om at PostNords primære tjeneste er at tage sig af breve og pakker, tilbyder de ved siden af en mulighed for at kunne holde øje med hvor i landet, eller verden, ens pakke er. Denne service kalder de for "Track & Trace". Track & Trace er en service de tilbyder, som er ganske gratis at benytte sig af. 
Udover at tilbyde mulighed for at holde øje med sin pakke, og sende breve og pakker med dem, kan man ligeledes købe porto hos PostNord. Førhen skulle porto købes på ens lokale posthus, men PostNord har lavet en løsning, hvori man kan købe porto online. Se evt. mere her. 
PostNord har både en privat afdeling, og en erhvervs afdeling. Forskellen på disse er, at man ofte finder priser hos erhverv uden moms, og hos privat er der moms inkluderet i prisen. Det kan derfor være en god idé at overveje en erhvervsløsning fra PostNord, hvis man har mange ting der skal sendes med PostNord. 

Klager til PostNord

PostNord har en kundeservice, der er dedikeret til at tage imod klager fra deres kunder, hvis tingene ikke er gået som forventet. Klager kan man enten give til dem ved at sende en email, eller ved at kontakte deres kundeservice telefonisk. Skulle man ikke have lyst til at gøre hverken eller, er deres hjemmeside også ganske fin, til at finde svar på sine spørgsmål, eller klager. 

Afsluttende ord

Ovenstående har vi altså lidt information om PostNord og deres services. Efter at have benyttet dem, vil jeg stærkt anbefale, eller henvise jer til at skrive en anmeldese af PostNord her på siden, så vi kan få puttet nogle flere ord og tanker på dem, udover denne informations artikel. Artiklen er skrevet for at give et indblik i PostNord, hvis du eller andre du kender har erfaring med PostNord, og ønsker at afgive en anmeldelse, så gør det endelig.