Practio

Alle anmeldelser

Practio

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Practio

Den globale mangel på sundhedspersonale har gjort det vanskeligt for læger at imødekomme patienters hastigt voksende efterspørgsel efter medicinskbehandling. Dette skaber en kløft mellem udbud og efterspørgsel af sundhedsydelser. Practios mission er at lukke dette hul ved at udvikle sundhedsteknologier, der forvandler apoteker til lokale sundhedscentre, hvilket gør sikker og økonomisk overkommelig sundhedspleje tilgængelig for alle.

Hvordan det hele begyndte
Practio blev født ud fra idéen fra medstifterne Jonas Nilsen (MD) og Mads Mikkelsen om at bruge digital teknologi og lokale apoteker til at give flere mennesker bedre adgang til sikker og overkommelig sundhedspleje.

Siden deres grundlæggelse i 2015 har denne vision været Nordstjernen, der guider vores mangfoldige teams hårde arbejde hver dag.

I dag åbner deres teknologiplatform op for apotekernes enorme potentiale som lokale centre for levering af sundhedsydelser. Med en voksende tilstedeværelse i Danmark og Storbritannien er vi på vej til at realisere deres grundlæggeres originale idé – at gøre sikker og økonomisk overkommelig sundhedspleje tilgængelig for alle.

Hvordan bidrager Practio
Practio forbedrer adgangen til sundhedspleje. I 2025 forventer Verdenssundhedsorganisationen (WHO) et globalt underskud på næsten 13 millioner sundhedsprofessionelle. De sigter mod at reducere dette underskud ved at uddanne og styrke apoteksprofessionelle til at give patienterne bedre adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet.

Practio forbedrer patientsikkerheden. Deres digitale teknologi er udviklet af vores team af ingeniører og hjælper læger med at forbedre patientsikkerheden ved at reducere forebyggelige medicinske fejl. Practico hjælper sundhedsbetalere med at spare penge. Ifølge WHO stiger de globale sundhedsudgifter med mere end 4 % hvert år, hvilket lægger et stigende pres på sundhedsbetalernes budgetter. Ved at bruge digital teknologi kan de hjælpe med at reducere sundhedsomkostningerne til gavn for patienter, forsikrede personer og skatteydere.

Patienter står i stigende grad over for lange ventetider, når det kommer til at bestille tider og se deres praktiserende læge. Det skyldes i høj grad, at der er flere mennesker, der har behov for behandling, end læger kan behandle. Practio blev grundlagt for at bygge bro mellem udbud og efterspørgsel og i sidste ende reducere ventetider for patienter. Deres mission er at gøre sundhedspleje af høj kvalitet tilgængelig for alle ved at levere en teknologiplatform, der styrker apotekerne som lokale centre for levering af sundhedsydelser.

Medstifterne
Med en baggrund i internationalt salg og forretningsudvikling har Mads tilbragt det meste af sin karriere i krydsfeltet mellem teknologi og sundhedsvæsen. Ud fra et ønske om at skabe noget unikt og virkningsfuldt grundlagde han sundhedsteknologivirksomheden Practio i 2015 og lancerede en mission om at bruge teknologi til at gøre primærpleje mere tilgængelig.

Som tidligere eliteatlet er Mads meget motiveret af fremgang, udfordringer og sund konkurrence. I startups er den eneste konstant forandring, og han elsker den energi, der udløses af den volatilitet.

Jonas Nilsen er en dansk læge og digital sundhedsekspert. Han har en lægeuddannelse fra Københavns College og en uddannelse i innovationsledelse fra Harvard Business School.

Jonas' utraditionelle tankegang blev første gang omsat i praksis under lægestudiet, da han var med til at stifte startup'et Medineering, der byggede en trehjulet cykel til kræftramte børn. Siden da har Jonas været med til at stifte flere startups og sidder i bestyrelsen for flere virksomheder, heriblandt Brain+ og Practio.

I dag er Jonas medstifter af Practio, hvis vision er at gøre kvalitetssundhedspleje tilgængeligt for alle ved at levere en teknologiplatform, der styrker apotekerne som lokale centre for levering af sundhedsydelser. Practio har en voksende tilstedeværelse i både Danmark og Storbritannien.

Tak fordi du læste om Practio
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Practio kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.