Premium Beat

Alle anmeldelser

Premium Beat

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Premium Beat

Premium Beat's bibliotek med royaltyfrilagermusik giver dig den polerede fornemmelse af de store produktionshuse. Med en episk samling, der spænder over flere stilarter og genrer, har de ordnet dit soundtrack.

Hvem er Premium Beat?
Premium Beat er et internationalt team af komponister, designere, programmører og forfattere med en passionformusik. Det er deres mission at dele denne passion med dig gennem kundeservice i verdensklasse og royaltyfrie numre af højeste kvalitet.

Hvordan det virker
Premium Beat har forenklet musiklicenser. Gennemse deres numre, se en forhåndsvisning og køb en licens online med et kreditkort eller Paypal-konto. Download derefter din musik med det samme. Deres licenser er hædret over hele verden og er gyldige til evig tid.

En del af Shutterstock-familien
Shutterstock
, en global teknologivirksomhed, har skabt den største og mest livlige tosidede markedsplads, hvor professionelle kan licensere indhold - inklusiv billeder, videoer og musik - og få adgang til innovative værktøjer, der driver den kreative proces.

Sammen med PremiumBeat har virksomheden udvidet sin portefølje til at omfatte Bigstock, et værdiorienteret aktiemediebureau; Rex Features, en førende kilde til redaktionelle billeder til verdens medier; og Offset, en avanceret billedsamling.

Passioneret omkring deres arbejde
PremiumBeat er mere end blot et websted. Det er et team af hårdtarbejdende programmører, designere og musikelskere. Det er en gruppe komponister i verdensklasse, der lægger deres hjerte og sjæl i den musik, de skaber. Og det er dig - vores passionerede og kreative kunder.

De sigter efter at give dig den bedst mulige oplevelse med musik af høj kvalitet, enkel licensering og en forpligtelse til support i verdensklasse.

Professionelle komponister
De har samlet et hold af verdens førende komponister til film, video og medier. PremiumBeat-musikere kommer fra en række eklektiske baggrunde og er medlemmer af professionelle optrædende rettighedsorganisationer, herunder ASCAP, BMI, PRS, SESAC og SOCAN. De er beærede over at gøre deres musik tilgængelig for dig.

Håndplukket eksklusivt musik
De er særligt opmærksomme på de numre og musikere, de accepterer i deres bibliotek. De håndplukker førende komponister fra hele verden og udvælger kun deres fineste numre. På den måde kan de være sikre på, at al musikken i deres samling er af høj kvalitet og 100 % eksklusiv.

Lovligt og overkommeligt
Når du vælger PremiumBeat, vil dit projekt ikke kun lyde utroligt, men du kan også lægge ophavsretlige problemer i baghovedet. Du skal bare vælge den rigtige licens for dig, og så er du klar. 

Hvordan fungerer PremiumBeat-abonnementet?
Med et PremiumBeat-abonnement får du adgang til vores eksklusive musikbibliotek til en god pris. Abonnementet inkluderer 5 standardlicenser om måneden (ubrugte kreditter overføres ikke til den næste måned). Der er en lille samling af numre, der ikke er inkluderet i abonnementet.

Deres standardlicens dækker alle webbaserede projekter: videoer hostet på sociale medier eller større videohostingplatforme, podcasts; samt projekter til personligt eller firmabrug. Hver standardlicens dækker dig for ubegrænsede projekter, på verdensplan, i evighed.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Premium Beat
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.