Private Internet Access

Alle anmeldelser

Private Internet Access

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Private Internet Access

Et virtuelt privat netværk (VPN) maskerer din IP-adresse og krypterer din internettrafik, så alle dine onlineaktiviteter er sikre og ikke kan spores. En VPN giver dig fuld fortrolighed og anonymitet med alt, hvad du gør online - som at sende e-mails, shoppe eller bank. Uden en VPN betyder brug af et usikret Wi-Fi-netværk, at du kan udsætte dine private data som adgangskoder, logins, bankoplysninger, fotos og anden internettrafik.

Hvordan fungerer Private Internet Access?
Når du kommer i gang med Private Internet Access, vil du downloade en simpel app på dine enheder og aktivere VPN. Så bliver du forbundet til dit valg af tusindvis af PIA-servere rundt om i verden. Din IP-adresse ændres derefter øjeblikkeligt til en fra serverens placering, og din internettrafik bliver krypteret. Du kan bruge privat internetadgang til blot at forblive anonym og ikke sporbar online, eller fjerne blokeringen af ​​geo-begrænset indhold ved at oprette forbindelse til servere fra forskellige regioner.

Hvorfor skal jeg stole på Private Internet Access?
Private Internet Access har arbejdet hårdt for at blive VPN-udbyder. De blev lanceret i 2010 og har over et årti af ekspertise i VPN-industrien. De har en streng politik uden logs, der har været banebrydende for ægte privatliv og anonymitet online. De tilbyder også en utrolig pålidelig service med et ultrahurtigt servernetværk, der er bakket op af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Dedikerede IP'er
Dette vil udelukkende blive tildelt hver bruger og vil ikke blive givet til andre brugere eller være tilgængeligt for personalet (af hensyn til sikkerheden og anonymiteten). Dedikerede IP'er kan købes gennem klientkontrolpanelet (for aktive konti) eller via købssiden (i form af et kombineret abonnement).

Dedikerede IP'er er i øjeblikket kun tilgængelige for brugere, der har købt en konto via deres Tilmeld dig nu-side (de er i øjeblikket ikke tilgængelige på iOS- eller Android-abonnementer på grund af den måde, fakturering på disse platforme fungerer).

Du kan læse mere om dedikerede IP'er i feature-meddelelsen, der er offentliggjort her. Private Internet Access har desuden lavet en guide, der guider dig gennem køb og brug af dedikerede IP'er.

Hvis du altid vil forbinde VPN'en med den samme IP-adresse, i stedet for at bruge deres gateways direkte, som normalt vil rotere gennem vores gateways IP-adresser, hvilket giver din forbindelse den bedste IP-adresse med mindre pingtid

Hvad hvis jeg ombestemmer mig og vil annullere?
Intet problem! Du kan til enhver tid ændre mening. Alle PIA-planer kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du finder ud af, at PIA ikke er noget for dig, skal du blot kontakte deres kundeserviceteam inden for 30 dage efter dit oprindelige køb for at få en refusion.

Kan jeg prøve Private Internet Access gratis?
Ja. PIA-mobilapps til iOS og Android tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode, hvor du kan teste PIA VPN og beslutte, om det er det rigtige for dig. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle vores planer, hvis du er mindre end tilfreds med din PIA VPN-oplevelse.

Private Internet Access vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside