PureVPN

Alle anmeldelser

PureVPN

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

PureVPN

PureVPN har været i VPN-branchen siden 2007. Så det er ingen overraskelse, at virksomheden har opbygget en lang række funktioner.

Tjenesten dækker de fleste af de tekniske baser: stærk kryptering via OpenVPN og IKEv2 (WireGuard er i beta), DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse, torrent-support, split tunneling til at kontrollere, hvilke apps der bruger VPN, og en intelligent kill-switch, der beskytter dig, hvis VPN falder.

Et højdepunkt med dedikerede apps
Platformsupport er et højdepunkt med dedikerede apps til Windows, Mac, iOS, Android og Linux, udvidelser til Chrome og Firefox og flere downloads og guider, der hjælper dig med at konfigurere det på routere, Kodi, Android TV, Amazons Fire TV-stick , og mere.

Du kan bruge tjenesten på op til 10 enheder på én gang, og som en usædvanlig bonus giver PureVPN dig mulighed for at dele disse 10 slots med din familie. For eksempel, hvis du har fire personer med telefoner, kan hver af dem installere og bruge PureVPN med deres eget login, og du kan stadig tilslutte seks andre enheder derhjemme.

PureVPN har reduceret sin netværksdækning på det seneste. I begyndelsen af ​​2021 hævdede virksomheden at have over 6.500 servere på mere end 180 lokationer og mere end 140 lande. Som de skriver, er det stadig 6.500 servere, men du får nu 86 lokationer og 78 lande.

Nylige forbedringer af tjenesten omfatter opgradering af flere servere fra 10 Gbps-forbindelser til 20 Gbps. Et blogindlæg annoncerede opgraderingen til servere i London, Manchester og Washington DC, og PureVPN siger, at flere websteder vil være "up and running ved udgangen af ​​dette år."

Et andet sted har virksomheden flyttet sin placering fra Hong Kong til De Britiske Jomfruøer. Måske bedst af alt, der har været en ny revision uden logning (mere om det nedenfor).

Privatliv og logning
PureVPNs privatlivspolitik starter godt med en lang liste over alle de data, tjenesten ikke logger: 'Vi gemmer IKKE registreringer af din browsingaktivitet, forbindelseslogfiler, registreringer af VPN-IP'er tildelt dig, dine oprindelige IP'er, dine forbindelsestid, din browserhistorik, de websteder, du besøger, din udgående trafik, det indhold eller de data, du får adgang til, eller de DNS-forespørgsler, du genererer.'

Der er ingen logning af den oprindelige IP, destinations-IP, det nøjagtige tidspunkt, du tilsluttede, eller dine aktiviteter bagefter, så disse begrænsede data kompromitterer højst sandsynligt ikke dit privatliv. Politikken siger også, at PureVPN bruger "nogle værktøjer" i sine apps til at "udføre VPN-diagnostik og overvåge nedbrudsrapporter." Men så viser den Google Analytics, iTunes, Crashlytics, Apptentive, Firebase, New Relic, MixPanel og Facebook Pixel, som kan være mere end du havde forventet.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring PureVPN?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.