Radical Storage

Alle anmeldelser

Radical Storage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Radical Storage

Rejser giver en følelse af frihed, der kun kommer, når du forlader din kedelige rutine på jagt efter nye oplevelser. Mens du besøger museerne, restauranterne og andre store seværdigheder på din feriedestination, er det sidste, du vil gøre, at skulle bære din bagage overalt, hvor du går. Med Radical Storage hjælper de med at berolige dit sind (og dine arme) ved at tilbyde praktiske bagageopbevaringsmuligheder på en række verdensomspændende lokationer, og de gør det med vores nemme online booking.

MØD VORES ENGLE
Når du har fundet ud af din ferieplan, kan du bruge deres bookingsystem til at søge din destination efter en af ​​deres forretningsbaserede bagageopbevaringssteder, som de kalder Angels. De er altid offentlige steder, så du kan føle dig tryg ved at aflevere, og mange af dem tilbyder yderligere tjenester såsom print af boardingkort, måltider og endda brusere. De screener omhyggeligt hver af deres partnere, og de kan antage en række forskellige former

Efter vellykket booking vil du modtage Angels adresse, så du blot kan aflevere dine kufferter på det angivne tidspunkt. Bare rolig, hvis dine planer kræver et uventet forlænget ophold, da du kan mærke flere dage til den samme overkommelige pris på 5 € pr. taske, og i modsætning til flyselskaberne opkræver de ikke ekstra for større eller tungere varer.

DIN BAGAGE ER SIKKER HOS OS
For at give dig den største ro i sindet, når du bestiller din bagageopbevaring gennem Radical Storage, er hver reservation understøttet af en personlig garanti på op til €3000 for hver vare. Din transaktion foregår også over sikre servere, og du kan betale med kreditkort eller PayPal.

BESTIL EN PLADS TIL DIN TASKE I DAG
Lige meget om det er dit første besøg i en ny by, eller om du tager på din seneste rejse til en yndlingsdestination, så vend dig til Radical for sikker og nem opbevaring af al din bagage. Hvorfor risikere traumet og besværet ved at miste dine værdigenstande, når en sikker reservation er et par nemme klik væk? For at lære mere om vores tjenester eller finde ud af, hvordan din virksomhed kan blive en engel, kontakt os online i dag.

Kan jeg stole på Radical Storage?
Selvfølgelig kan du! Deres service er blevet brugt og værdsat af over 1.000.000 kunder verden over. Hver Radical Storage Angel har en egen webside, hvor du kan tjekke brugervurderinger. Vores partnere er omhyggeligt verificeret af vores personale for at garantere en sikker service og en god lokal oplevelse. Engle kan være lokale restauranter, dagligvarer, hoteller, cykeludlejning og mange flere!

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Radical Storage
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.