RB Mæglerne

Alle anmeldelser

RB Mæglerne

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Gør Det Selv

Gør Det Selv

1 anmeldelser

Byggevejledninger kan være nyttige, når man skal i gang med et gør-det-selv projekt. Det kan dog være svært at finde...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

RB Mæglerne

Real Bolig Mæglerne, er en af danmarks største ejendomsmæglerkæder, og de har filialer over hele landet. De er den lokale og samtidig den store mægler, som med en god solid baggrund kan sikre, at boligerne bliver vurderet, solgt og købt til den rigtige pris. RB Mæglerne er der, hvor mange naturligt vil henvende sig, for de er gode til at snakke med alle og sikre, de er på linje med dem, som bor i det område, hvor de har deres forretning, for det er alfa og omega: Kendskab til dit lokalområde.

Om RB Mæglerne
RB Mæglerne er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere, og de er alle som en med til at give en rigtig god dækning af alle de mange kroge og områder af vort fædreland. Det er nemlig det, som gør, man kan sælge boliger, lokalkendskab, for det er med boligmarkedet, som det er med alt andet, nemlig at man skal kende sit nærmarked og den gruppe, som man skal sælge til, for at kunne få den pris, som boligen er værd. RB Mæglerne er klar med forskellige former for tiltag, som giver noget ekstra til både sælgere og købere, og de har alle et køberkartotek, som kan hjælpe det øjeblik, du overvejer at sætte en bolig til salg.

Services hos RB Mæglerne
RB Mæglerne er ikke kun en ejendomsmægler, og det er ikke kun boligsalget, som de hjælper med. De er også behjælpelige, hvis du gerne vil vide, hvor meget du kommer til at sidde for, for de hjælper dig med alle facetter af dit boligkøb og med vurderingen af din bolig, både ejer og andel. Når du leder efter en bolig, så er det også en god idé, at du henvender dig til din lokale mægler, for de har et stort kartotek, så de hurtigt kan hjælpe dem, som sætter deres bolig til salg. De bedste boliger når næsten ikke markedet, for køberkartoteket er straks i spil.

Klager og kunderservice
Der er for RB Mæglerne ingen forskel på, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med. Kundeservice står klar, og det er faktisk ganske let at komme i kontakt med dem. Du kan altid tage ind til en af deres forretninger og få en snak om det, du vil vide, eller du kan ringe til dem, noget som er lige så hurtigt, hvis du vil vente kort tid på svar, eller du kan sende dem en mail. Den service, du får, er den samme gode kundeservice. Det er dog givet på forhånd, at der vil være forskelle fra forretning til forretning, for det er lokale mæglere.

Bedømmelse af RB Mæglerne
Vi gør det næsten alle. Vi tjekker de firmaer, vi overvejer at handle med online, og vi trawler sider, der bedømmer firmaer igennem, men det er ofte meget ensidet det hele. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, hvor du som forbruger kan give en noget mere konstruktiv og objektiv bedømmelse, noget som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge til noget, og som firmaerne også selv kan bruge som en målepind for, hvad de eventuelt kan gøre bedre.