Reason Studios

Alle anmeldelser

Reason Studios

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Reason Studios

Hos Reason Studios gør de verdens musikdrømmere til musikskabere og inspirerer dem til at fortsætte. Som skaberne af Reason-platformen med instrumenter, plugins, musikproduktionssoftware og apps, har de inspireret millioner af brugere over hele verden til at fare vild i det sjove ved at lave musik - uanset om de laver deres første beats, producerer det næste hit, skabe deres egen lyd eller bare lege.

Historie
Den umiddelbare succes med ReCycle er startskuddet for Propellerhead, grundlagt af Ernst, Peter og Marcus. ReCycle ændrer måden, hvorpå hakkede samples og loops bruges i musik og er stadig en industristandard i alle DAW'er. I 1997 var den klassiske TB -303 Roland Bass Line og TR -808 trommemaskine hardware afgørende for elektronisk musik og praktisk talt uopnåelig. ReBirth bringer softwareversioner af disse maskiner til computere, vi allerede havde. Med sit virtuelle kabel og modulære tilgang til musikfremstilling sætter Reason et komplet studie af hardwaresynthesizere, effekter og enheder inden for rækkevidde af enhver musiker og skaber en ny kategori af software, instrumentværtsapplikationen. Record introducerer lydoptagelse og redigering med en mixerkonsol i stort format, hvilket giver musikere mulighed for at skabe komplette produktioner helt inden for Reason.

Reasons virtuelle rack bliver en virtuel legeplads for tredjeparts "Rack Extension"-instrumenter og -effekter, hvilket udvider Reason fra snesevis til hundredvis af rack-enheder. Lyden af ​​Reason kommer til mobile enheder med kompromisløs kvalitet, men med en radikalt gentænkt måde at lave musik på, der passer til formfaktorerne fra mobiltelefoner og tidlige musikalske opdagelsesrejsende. Propellerhead omdøber sig selv til Reason Studios og forener sit brand omkring Reason. Vi vender tilbage til vores rødder som førende udvikler af kreative instrumenter og effekter. Reason kører som et indbygget plugin i enhver værtssoftware. Fornuften er overalt.

Slip din kreativitet løs
Gennem deres SDK målretter du din applikation til Reason-verdenen og til brugere af andre DAW'er. Reason Rack er tilgængelig som et plugin til VST, med flere formater på vej. Del dine drømme med os og nå ud til enhver musikproducer eller lyddesigner i verden. For dig betyder ONE en enkelt kodebase, som du kan administrere.

Hvad er en Rack-udvidelse?
Softwareinstrumenter
, effekter, hjælpeprogrammer og afspillere MIDI-effekter i Reason-universet kaldes Rack Extensions. Rack-udvidelser efterligner grafisk den fysiske verden af ​​Reason og forbinder problemfrit gennem virtuelle ledninger. Et audio plug-in format hostet i Reason Rack og tilgængeligt i Reason og andre DAW'er.

Priser og betaling
Alle priser i webshoppen er inklusiv moms og andre gældende salgsafgifter. Betaling for bestilte produkter kan ske ved enhver af de betalingsmetoder, der fra tid til anden tilbydes i webshoppen. Bemærk venligst, at de betalingsmetoder, der tilbydes i Webshoppen, leveres af tredjepartstjenesteudbydere, og at brugen af ​​sådanne tredjepartsbetalingstjenester er underlagt sådanne betalingstjenesteudbyderes brugsbetingelser. Sørg for, at du forstår og accepterer alle gældende vilkår og betingelser for brugen af ​​den valgte betalingstjeneste, før du bruger sådanne tredjeparts betalingstjenester.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Reason Studios
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.