Reimage

Alle anmeldelser

Reimage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Reimage

Reimage er en førende global leverandør af internetbaseredesystemreparationsløsninger. Deres prisvindende pc-reparationssoftware og patenterede teknologi blev første gang lanceret i 2007 til professionelle brugere. Succesen med deres produkt har fået dem til at videreudvikle denne kraftfuldesoftware og skabe en overkommelig, brugervenlig løsning, der giver brugerne mulighed for at reparere deres pc'er derhjemme eller på arbejdet hurtigt og til en brøkdel af prisen.

Forpligtet til sine brugere
Som altid forbliver Reimage lige så forpligtet til sine brugere, som det er over for sit produkt. Endelig er de forpligtet til deres kerneværdier: Ærlighed og pålidelighed, innovation og enkelhed.

Deres udviklere på Reimage R&D Center i Tel Aviv, Israel, opdaterer og forbedrer konstant deres software for at sikre kompatibilitet med hver ny Windows-build og Microsoft-sikkerhedspatch, fra XP til den seneste Microsoft-understøttede udgave af Windows OS.

Den meget roste Reimage PC Repair-løsning scanner, evaluerer og reparerer Windows-operativsystemet for at øge hastigheden og sikre systemstabilitet. Det gendanner også indstillinger og registreringsværdier, der er blevet kompromitteret af vira og andre former for malware. Denne hidtil usete teknologi er afhængig af en onlinedatabase med over 25 millioner opdaterede, autentiske og uforfalskede Microsoft-filer, klar til at reparere eller erstatte enhver Windows-systemfil for at gendanne din pc til sit fulde potentiale.

Køb og licensnøgle
Udløber licensnøglen nogensinde? Ja, licensnøgler udløber et år fra købsdatoen. Du modtager en e-mail, når det er tid til at forny din licens.

Hvordan bliver jeg debiteret for køb af licensnøglen? Der er et engangsgebyr for det samlede beløb, som du vil se på dit kreditkort. Når du har betalt, modtager du din licensnøgle, som du kan bruge i et år. Der er ingen tilbagevendende gebyrer eller automatisk fornyelse af licensnøglen. Hvis du ønsker at forny licensnøglen efter et år, kan du gøre det ved at klikke på knappen Forny nu nederst til venstre på programskærmen. Dette link er tilgængeligt fra 30 dage før nøglen udløber.

Hvordan kan jeg forny min licensnøgle? Du kan forny din licensnøgle, når du bliver bedt om det. For at gøre det skal du klikke på linket i statusfeltet nederst til venstre i programmet. 30 dage før udløb, vises en fornyelsesmeddelelse med knappen Forny nu. Klik på knappen for at købe og forny din licensnøgle for endnu et år. 30 dage og 15 dage før licensen udløber, vil du også modtage en e-mail-påmindelse med et link til at forny licensnøglen.

Har jeg brug for en licensnøgle til den gratis scanning? Nej, en licensnøgle er kun påkrævet, hvis du vil drage fordel af det tilbudte reparationsomfang.

Kan jeg opgradere mit abonnement? - Jeg har købt en nøgle og vil gerne købe en ekstra nøgle til en anden pc. Ja, du kan opgradere din plan ved at følge dette link.

Jeg har gennemført scanningen og indtastet min licensnøgle, hvad nu? Din reparation er startet! I løbet af processen vil du blive informeret om den aktuelle status. Hvis du er gået glip af noget, kan du gå tilbage ved at bruge rullepanelet til højre.

Reimage vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.