RELX

Alle anmeldelser

RELX

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

RELX

RELX øverste strategiske prioritet er fortsat den organiske udvikling af stadig mere sofistikerede informationsbaseredeanalyse- og beslutningsværktøjer, der leverer større værdi til deres professionelle og forretningskunder i de brancher, de betjener. Deres mål er at hjælpe deres kunder med at træffe bedre beslutninger, opnå bedre resultater og være mere produktive. Det gør de ved at udnytte en dyb forståelse af deres kunder til at udvikle innovative løsninger, der kombinerer indhold og data med analyser og teknologi på tværs af globale platforme.

Globalevækstmarkeder
RELX's mål er at opbygge førende positioner på langsigtede globalevækstmarkeder og udnytte deres evner, aktiver og ressourcer hos RELX til at udvikle løsninger til deres kunder og levere omkostningsbesparelser.
De transformerer systematisk alle vores informationsløsninger hos RELX til beslutningsstøtte med højere værditilvækst ved at tilføje bredere datasæt, indlejre mere sofistikerede analyser og udnytte mere kraftfulde teknologier, primært gennem organisk udvikling. 

RELX transformerer deres kerneforretning, udvikler nye produkter og ekspanderer til områder med højere vækst og geografier. De supplerer denne organiske udvikling med selektive opkøb af målrettede datasæt og analyser, samt aktiver på højvækstmarkeder, der understøtter vores organiske vækststrategier og er et naturligt supplement til vores eksisterende forretning.

Ved at fokusere på at fremme det grundlæggende i deres forretning, mener de, at de forbedrer deres forretningsprofil og kvaliteten af ​​deres indtjening over tid. Dette har resulteret i mere forudsigelig indtjening gennem et bedre aktivmix og afbalanceret geografisk fordeling, en højere vækstprofil, efterhånden som de ekspanderer i højere vækstsegmenter, forlader strukturelt udfordrende forretninger og gradvist reducerer byrden af ​​faldet i printformater, og forbedret afkast ved at fokusere på organisk udvikling med stærk cash generation.

Scientific, Technical & Medical hjælper forskere og medicinskefagfolk med at fremme videnskaben og forbedre sundheden ved at give indsigt og kritiske beslutninger til vores kunder på tværs af det globale forsknings- og sundhedsøkosystem.

Fokus på forskere
RELX hjælper forskere med at gøre nye opdagelser, samarbejder med deres jævnaldrende og giver dem den viden, de har brug for for at finde finansiering. De hjælper regeringer og universiteter med at evaluere og forbedre deres forskningsstrategier. De hjælper læger og sygeplejersker med at forbedre patienters liv ved at give dem indsigt til at finde de rigtige kliniske svar.

RELX forbedrer kvaliteten af ​​videnskabeligeforskningsresultater ved at organisere peer review, redigering og formidling af cirka 18 % af verdens videnskabelige artikler ScienceDirect, verdens største platform for peer-reviewed primær videnskabelig og medicinsk forskning, er vært for over 18 millioner stykker indhold fra over 4.300 tidsskrifter og over 42.000 e-bøger, og har over 18 millioner månedlige besøgende. Scopus kombinerer unikt en omfattende, kurateret abstrakt- og citationsdatabase med berigede data og linket videnskabeligt indhold med over 81 millioner optegnelser fra 25.000 tidsskrifter fra mere end 5,000 publicister. giver indsigt i mere end 19.000 forskningsinstitutioners forskningsresultater. ClinicalKey, flagskibsplatformen for klinisk reference, bruges i mere end 90 lande og territorier og af mere end 1.900 institutioner alene i Nordamerika.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om RELX
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.