Rent A Company

Alle anmeldelser

Rent A Company

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Rent A Company

Ved at leje en virksomhed indgår du et samarbejde med Rent A Company, hvor de fungerer som kommissionær, der tager sig af betalinger og papirarbejde, så du kan fokusere på dit arbejde og dine kunder.

Du kan sende fakturaer fra Rent A Company, modtage betalinger fra dine kunder, betale dine underleverandører og leverandører og hæve penge til din bankkonto, PayPal, betalings-/kreditkort eller e-wallet som kompensation eller sideindtægt.

Hvad du får, når du hyrer en virksomhed
- Virksomhedsprofil med alle virksomhedsoplysninger, inklusive bankkonto

- Adgang til online faktureringsplatformen til at fakturere dine kunder på vegne af den lejede virksomhed

- Adgang til netbank for at overvåge indgående betalinger fra dine kunder og oprette udgående betalinger (Professional, Elite og Custom Plan).

- Personal account manager til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din leasede virksomhed (Elite og Custom Plan)

- Andre praktiske funktioner afhængigt af den plan, du vælger

Hvad du kan gøre med et lejet firma
- Udsted fakturaer til dine kunder i det lejede firmas navn

- Modtag bankoverførsler fra dine kunder til det leasede selskabs bankkonto

- Modtag onlinebetalinger via PayPal, kredit-/betalingskort og andre elektroniske betalingsmetoder (afhængigt af den valgte plan)

- Betal fakturaer til dine leverandører og send bankoverførsler

- Hæv penge til din bankkonto, PayPal, debet-/kreditkort eller e-wallet til enhver tid (afhængigt af den valgte plan)

- Tilslut eksterne konti til dit lejede firma: PayPal, Stripe, Mollie, Shopify, Amazon, eBay osv. (afhængigt af den valgte takst)

- Andre praktiske funktioner afhængigt af den valgte takst

MasterCard til din virksomhed
Lej en virksomhed hos Rent A Company og få et praktisk MasterCard til onlinebetalinger og forretningsudgifter. Brug din fortjeneste med dit kort og optjen point for yderligere rabatter og gaver. Kortet er inkluderet i "Elite" og "Custom" planerne.

Er der regnskabsmæssige eller skattemæssige forpligtelser?
Der er ingen regnskabs- eller skattepligt for den lejede virksomhed. Vi tager os af alle de daglige udgifter og skatteforpligtelser i den leasede virksomhed, og sørger for regnskab og papirarbejde, så du ikke selv skal bekymre dig om disse forhold.

Hvad hvis jeg har brug for en speciel service?
En af funktionerne ved Rent A Company's service er evnen til at imødekomme forskellige forretningsbehov hos deres kunder. Derfor, hvis du har brug for en service, der ikke er inkluderet i deres almindelige tilbud, så lad os venligst vide dine krav, og vi vil forsøge at finde den bedst mulige løsning for dig.

Hvad er den juridiske form for forretningsforholdet mellem mig, min klient og det leasede selskab?
Det leasede selskab fungerer som kommissionær mellem dig og din kunde. Det betyder, at den lejede virksomhed handler i eget navn, men til din fordel.

Hvilke oplysninger vises på de fakturaer, der udstedes til mine kunder?
Fakturaer vil vise alle detaljer om dit lejede firma samt detaljer om din kunde (fuldt [virksomheds] navn, adresse, firmanummer, skattenummer). For at oprette en faktura skal du også indtaste beskrivelsen af ​​de tilbudte produkter/ydelser og deres pris. Når du har oprettet en faktura, vil den blive gennemgået. Først efter at fakturaen er godkendt af vores afdeling, kan du sende den til din kunde.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Rent A Company?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.