Reseller Club

Alle anmeldelser

Reseller Club

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Thomas R.
Jeg har haft en god oplevelse med ResellerClub. Jeg tilmeldte mig dem i januar 2021. Jeg er tæt på at forny mit abonnement hos dem nu. En hos supporten fortalte mig, at der var et vist beløb, der s...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kan varmt anbefale ResellerClub

  Jeg har haft en god oplevelse med ResellerClub. Jeg tilmeldte mig dem i januar 2021. Jeg er tæt på at forny mit abonnement hos dem nu. En hos supporten fortalte mig, at der var et vist beløb, der skulle betales, men efter at jeg havde bekræftet med en anden person fra holdet, viste det sig, at det beløb, jeg skulle betale, var mindre.

  Jeg forventer også gennemsigtighed og en smule konsistens med ResellerClub, da de er så stort et brand for os webudviklere.

  Det var mit held og min tålmodighed, der holdt mig i gang, så jeg kunne finde ud af det endelige beløb.

  I det hele taget giver de god service og deres servere er gode. Bare at deres team skal skubbes for bedre klarhed i servicen.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Reseller Club

Når man som privatperson eller mindre virksomhed ønsker at oprette en hjemmeside eller flytte sin fysiske forretning online, så kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis man aldrig har prøvet det før. Selv for erfarne webudviklere er der altid noget nyt at lære, samt nye online tjenester og udbydere at være opmærksom på. Det er i den forbindelse blevet meget populært. at læse kundeanmeldelser igennem fra andre i samme situation, der allerede har været igennem processen og derfor har afprøvet forskellige produkter og services, og i den forbindelse kan dele deres tips og erfaringer med andre der læser med. På denne side kan man læse kundeanmeldelser omhandlende Reseller Club og derigennem forhåbentlig beslutte, om de har de rette services man skal bruge, i forbindelse med at etablere sin online tilstedeværelse.

Om Reseller Club
Virksomheden bag online platformen Reseller Club er P.D.R. Solutions (U.S.) LLC, som har registreret virksomhedsadresse på 10 Corporate Drive, Burlington, MA 01803, USA. Virksomheden har derudover lokale kontorer rundt om i verden, der alle har ansatte, der på flere forskellige sprog kan rådgive og hjælpe virksomhedens kunder fra alle steder i verden.
Virksomehden bag ResellerClub blev, ifølge dem selv, oprettet med det formål at blive en one-stop-shop for web produkter, der bruges i forbindelse med online tilstedeværelse, med specielt fokus på segmentet for professionelle webudviklere og mindre virksomheder. I den forbindelse har virksomheden etableret samarbejde med en række globale udbydere af relevante services, såsom webhosting, e-mail hosting, SaaS og sikkerhedsprodukter. Dette har de gjort således at de kan være i stand til at tilbyde deres kunder den bredest mulige vifteaf produkter, således at alle kan finde netop det produkt eller den service, der passer til netop deres behov.

Produkter og Services hos Reseller Club
ResellerClub tilbyder en lang række forskellige hosting produkter, med specielt fokus på løsninger rettet mod webdesignere og webudviklere. Virksomheden tilbyder produkter til forskellige formål, herunder cPanel, private virtuelle servere, reseller hosting, dedikerede servere, et cloud hosting produkt der er baseret på cPanel, og som har et opgraderbart CPU og RAM.
Man kan blandt andet finde Linux Shared Hosting hos Reseller Club, hvilket de beskriver som en yderst  brugervenlig og prisvenlig variant af webhosting, som man kan bruge til at etablere sin virksomhed online. Ved hjælp af denne type hosting kan man bygge sin egen hjemmeside af høj kvalitet.
Man kan derudover benytte deres virksomheds e-mail services (Business Email), hvilket er en professionel e-mailservice specielt egnet til begyndere indenfor alle typer af virksomheder. Med denne løsning får man som kunde god lagerplads med 5 GB lagring, samt muligheden for at få adgang til sine e-mail på alle digitale enheder man ønsker at anvende.

Komplimenter, Klager og Tips til Reseller Club
Hvis du er kunde hos Reseller Club, eller hvis du tidligere har benyttet deres hosting services eller andre af deres produkter, så har du nu mulighed for at dele din ekspertise her på siden og derved spare andre for både tid og potentielt penge. Har du mulighed for at skrive en kundeanmeldelse her på siden? Selv en kort beskrivelse af din oplevelse med denne virksomhed vil blive værdsat af andre der læser med her.