Restoro

Alle anmeldelser

Restoro

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Restoro

Restoro er en global leverandør af internetbaseredesystemreparationsløsninger. Den meget roste Restoro reparationsløsning scanner, evaluerer og reparerer Windows-operativsystemet for at forbedre hastigheden og sikre systemstabilitet, udover at gendanne indstillinger og registreringsværdier, der er blevet kompromitteret af vira og andre former for malware. Denne teknologi er afhængig af en onlinedatabase med over 25 millioner opdaterede, autentiske og uforfalskede Microsoft-filer, klar til at reparere eller erstatte enhver Windows-systemfil for at gendanne din pc til sit fulde potentiale.

Deres pc-reparationssoftware og -teknologi blev første gang lanceret i 2018. Succesen med deres produkt har fået dem til at videreudvikle denne kraftfulde software og skabe en prisbillig, brugervenlig løsning, der giver brugerne mulighed for hurtigt at reparere deres pc'er derhjemme eller på arbejde til en brøkdel af prisen.

Som altid forbliver Restoro lige så forpligtet til sine brugere, som det er over for sit produkt. Endelig er de forpligtet til vores kerneværdier: Ærlighed og pålidelighed, innovation og enkelhed.

Deres udviklere på Restoro® R&D Center opdaterer og forbedrer konstant vores software for at sikre kompatibilitet med hver ny Windows-build og Microsoft-sikkerhedspatch, fra XP til den seneste Microsoft-understøttede udgave af Windows OS.

Retur
Hvis Restoro ikke kan løse dit pc-problem, hjælper de dig. Restoro tilbyder en 100 % pengene-tilbage-garanti, hvis du på noget tidspunkt inden for de første 60 dage efter køb af Restoro-produktet ikke er tilfreds med produktet eller ikke er villig til at fortsætte med at handle med Restoro.

For at modtage en refusion skal du "fortrydde" reparationerne foretaget af Restoro-programmet. Du kan gøre dette ved at vælge Restoro til Windows under Tilføj/fjern programmer. Derfra kan du vælge:

- Fjern Restoro-applikationen
- Fortryd ændringer
- Fortryd og fjern Restoro

Alle muligheder er placeret under afinstallationsguiden, men kun mulighed B er påkrævet for en refusion. Når du har kørt Fortryd for at gendanne din computer til dens oprindelige tilstand, skal du også anmode om en refusion fra Restoro via vores supportside under sektionen Fakturering og fakturaer.

Under tilbagebetalingsanmodningsprocessen skal du forblive i kontakt med Restoro og overholde Restoros anmodninger om at fjerne Restoro-produktet fra din computer. Dette omfatter fjernelse af software og filer fra din computer og andre trin, der fjerner Restoro-produktet fra din computer og gendanner din stationære, bærbare eller anden Restoro-understøttede computer til dens tidligere tilstand - også selvom computerens tidligere tilstand var uønsket.
Refusionsperioden på 60 dage begynder umiddelbart på købsdatoen, og licensnøglen udløber et år fra købsdatoen.

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at udføre fortryd-funktionen, vil Restoro håndtere problemet fra sag til sag.

Hvis købet blev foretaget på en ikke-understøttet enhed, og/eller en reparation ikke fandt sted inden for en vis periode, vil Restoro gennemgå problemet fra sag til sag og muligvis udstede en refusion til dig efter refusionsperioden på 60 dage er udløbet.

Tak fordi du læste om Restoro
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Restoro kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.