Rev

Alle anmeldelser

Rev

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Rev

I 2010, fik fem MIT-klassekammerater, en simpel idé: Byg en markedsplads for dygtige freelancere og match dem med kunder, der har brug for hurtig, billig hjælp. Så skal de gøre hele processen så problemfri som muligt – både for kunderne og for vores gruppe af freelancere.

Det var bestemt ambitiøst. I et stykke tid lavede de alt fra certificeredeoversættelser til matematiklektier. Men til sidst fandt de deres hjem i en verden af ​​tale-til-tekst. Og siden da, med vision og beslutsomhed, har Rev bygget verdens førende tale-til-tekst-tjeneste.

I dag tilbyder Rev en uovertruffen kombination af kunstige intelligens til automatisk talegenkendelse og - med 60.000 medlemmer (og voksende) fællesskab af freelance sprogtolke. Og det er denne kombination af kunstig intelligens og mennesker, der gør Revs tale-til-tekst-funktioner både usædvanligt karakteristiske og absolut uovervindelige.

Ved at skabe disse fantastiske job og investere i udviklingen af ​​deres AI, er Rev i stand til at tilbyde uovertruffen kvalitet og hastighed til en virkelig utrolig pris. Når virksomheder og enkeltpersoner har brug for de mest pålidelige undertekster og transskriptioner med lynets hast, regner de med os. De er på en mission om at skabe fantastiske arbejdspladser – overalt, ved hjælp af AI. De lover at levere superhurtig og præcis tale i tekst, drevet af robotter og perfektioneret af mennesker. De ønsker at frigøre det fulde potentiale af tale for alle, overalt.

Stemmeoptagelse gjort let
I stedet for at bære rundt på en separat optageenhed, kan du downloade en stemmeoptagelsesapp på din telefon. Uanset om du er en journalist, der gennemfører et interview, en detektiv, der taler med et vidne, eller en blogger, der skriver et nyt indlæg, er en stemmeoptager et nyttigt værktøj at have til din rådighed. Husk dog, at ikke alle stemmeoptagelsesapps er skabt lige. Nogle har yderligere funktioner, du kan finde nyttige, såsom muligheden for at bestille et udskrift direkte fra appen.

Rev Voice Recorder kombinerer praktisk stemmeoptagelse med enkle transskriptionstjenester, hvilket gør den til journalisters bedste ven overalt. Det er mere end bare en almindelig stemmeoptager. Det er en gratis app til stemmeoptagelse, der tilbyder fremragende lydkvalitet, brugervenlige funktioner og hurtige transskriptionstjenester med et enkelt tryk. Nu tilgængelig til download fra Apple App Store og Google Play, dette er en stemmeoptagelsesapp til folk, der værdsætter effektivitet og nøjagtighed.

Rev's Voice Recorder app
Rev's Voice Recorder app sætter dine optagelser lige ved hånden. I optagelsesappen er det nemt at organisere og redigere dine lydoptagelser. Det er også nemt at søge efter gamle optagelser og dele nye. Hvis du bruger Dropbox, anbefaler de, at du opsætter automatisk Dropbox-synkronisering for at sikre, at dine optagelser er sikkerhedskopieret og tilgængelige for dig og dit team. Voice Recorder har også flere ekstra fildelingsmuligheder, herunder e-mail, tekstbeskeder, Slack, Evernote og mere.

Rev Voice Recorder er mere end blot en lydoptager. De vidste, at deres kunder havde brug for yderligere måder at dele og få værdi af optaget indhold. Derfor er det muligt at bestille transskriptioner af dine filer direkte fra optageappen med et enkelt tryk. Med en hurtig ekspeditionstid på 12 timer leverer vi transskriptioner fra din stemmeoptager, der med garanti er 99 % nøjagtige.

Glem den mentale byrde ved at sende dig selv lydoptagelser via e-mail, overføre filer med en USB-stick eller søge efter kabler til at forbinde din lydoptager til din computer. Brug deres Voice Recorder-app til at optage lyd, redigere optagelsen og bestille en transskription direkte fra din telefon.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Rev?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.