Ripley Entertainment

Alle anmeldelser

Ripley Entertainment

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Ripley Entertainment

Ripley Entertainment blev grundlagt i 1918 på basis af en daglig avis tegneserie, der stadig vises i dag, og er vokset inden for familieunderholdning. Ud over Ripleys verden, Believe It or Not! og Ripley's Aquariums, inviterer Ripley's også gæster til at tage stilling i Louis Tussauds voksmuseum, sidde fast i Ripleys Moving Theatres, fortabe sig i Ripley's Mirror Mazes og meget mere. Med mere end 100 attraktioner rundt om i verden fortsætter Ripley Entertainment med at vokse med spændende nye oplevelser, indhold og bøger for alle aldre.

Gør dig klar til at opleve spændingen ved Ripley's Believe It or Not, hvor det utrolige kommer til live lige foran dine øjne! Besøg et af Ripleys 29 museer rundt om i verden for at beundre hundredvis af usædvanligeartefakter og interagere med fantastiske interaktive elementer. Når du vandrer gennem de tematiske gallerier, vil både voksne og børn blive fordybet i nysgerrigheder, utrolig kunst, dyremærkeligheder, popkultur-memorabilia, interaktive spil og historier om mennesker og steder, der er utroligt svære at tro på, men unægtelig sande!

Lidt af alt
Ripley Entertainment har udstillinger fra den mikroskopiske verden såvel som videnskabens og computerteknologiens verden. De har artefakter, der har fløjet i rummet, inklusive flag, der har fløjet på månen og meteoritter fra Mars. Kvindelig skulptur lavet af computerdele. Skulptur lavet af gamle computerdele. Ripley var fascineret af dyremærker, stakkels skabninger, som Moder Natur skænkede en mærkelig skæbne. Han kaldte dem "naturens drillerier".

Ripley-kollektionen omfatter i dag en hest med tre ben, tohovedede kalve, grise, kaniner, skildpadder og killinger. De har albinoer, kæmpe slanger og alligatorer, en hel menageri af fugle med flere vinger og ben, og endda en hovedløs kylling!

Ripley var også fascineret af mennesker, især dem med ekstrem menneskelig vækst.

Ripley var unik
Robert Ripley Ripley-kollektionen omfatter alt fra mikro-miniatureskulpturer, der er usynlige for det blotte øje, til gigantiske 22-fod høje bildele-robotter og enorme dinosaurskeletter.

Fra forhistorisk til futuristisk, Ripley Collection byder på over 25.000 udstillinger, inklusiv det største arkiv af personlige dokumenter fra den legendariske Robert Ripley selv.

Hans dagbøger, hans pas, hans vigtigste kontrakter og tusindvis af sider med personlig korrespondance er alle en del af den verdensberømte Ripley Entertainment Collection.

Ripley-udstillingssamlingen repræsenterer mere end 100 års indsamling af Robert Ripley og hans virksomhedsarvinger.

Fundamentet til samlingen på over 25.000 stykker blev samlet og samlet af Ripley selv på sine mange rejser rundt i verden, men vores personale fortsætter med at tilføje nye stykker til samlingen næsten dagligt.

Ripley's akvarier
Fordyb dig i en vidunderlig undervandsverden med tre fantastiske Ripley's Aquariums i Nordamerika. Flyd gennem bevægelige glidestier sammen med rokker og havskildpadder, nyd de smukke farver af eksotiske fisk, og mød tusindvis af andre fascinerende væsner, fra barracudaer og hajer til vandmænd og ål. Dyreeksperterne på Ripley's Aquariums underholder og underviser også gennem mange praktiske oplevelser, såsom berøringstanke og møder bag kulisserne!

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Ripley Entertainment
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.