Routledge

Alle anmeldelser

Routledge

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Routledge

Routledge udgiver tusindvis af bøger, e-bogssamlinger,tidsskriftsartikler og større onlineprodukter hvert år. Som en udgiver forkæmper de videnskabere ved at betjene, forbinde og støtte fællesskaber af forskere, undervisere og fagfolk. Deres mål er at sikre, at deres viden og ekspertise får størst mulig effekt. De er en del af Taylor & Francis Group, hvor de sammen fremmer menneskelig fremgang gennem viden.

Taylor & Francis' nøglemærker: Routledge og CRC Press. Med referencestyret indhold inden for specialiserede fagområder fremmer de forskning og gør det muligt at opdage og dele viden.

Sammen er Routledge og CRC Press verdens førende akademiske udgiver inden for humaniora, samfundsvidenskab og STEM. De udgiver tusindvis af bøger og store onlineprodukter hvert år for lærde, undervisere og fagfolk over hele verden.

Historien bag Routledge
Routledge er en global udgiver af akademiskebøger, tidsskrifter og onlineressourcer inden for humaniora og samfundsvidenskab.

Grundlagt i 1836, har de udgivet mange af de største tænkere og lærde i de sidste hundrede år, herunder Adorno, Einstein, Russell, Popper, Wittgenstein, Jung, Bohm, Hayek, McLuhan, Marcuse og Sartre.

Routledge er i dag en akademiske udgiver inden for humaniora og samfundsvidenskab. De udgiver tusindvis af bøger og tidsskrifter hvert år for forskere, lærere og fagfolk verden over. Deres nuværende udgivelsesprogram omfatter banebrydende lærebøger og peer-reviewed forskning i verdensklasse inden for samfundsvidenskab, humaniora, bygget miljø, uddannelse og adfærdsvidenskab. De har samarbejdet med mange af de mest indflydelsesrige samfund og akademiske institutioner for at udgive deres tidsskrifter og bogserier. Læsere kan få adgang til titusindvis af trykte og elektroniske bøger fra vores omfattende katalog.

CRC Tryk
CRC Press er en førende global udgiver af videnskabelige, tekniske og medicinske ressourcer. De tilbyder unikt, pålideligt indhold fra ekspertforfattere, som spreder viden og promoverer opdagelse verden over. Deres mission er at udvide tænkningen og fremme forståelsen i videnskaberne ved at give forskere, akademikere, fagfolk og studerende de værktøjer, de har brug for til at dele deres ideer og realisere deres potentiale.

Routledge er mere end optegnere af menneskehedens præstationer, de er aktive deltagere i disse præstationer.

Gummihåndbogen
I 1900 startede Arthur Friedman, en elev ved Case School of Applied Science i Cleveland, Ohio, og hans brødre Leo og Emmanuel en bibeskæftigelse for at fremstille og sælge gummiforklæder til kemiske laboratorier. Som et markedsføringsincitament udgav de den første udgave af Handbook of Chemistry and Physics i 1913, og gav et eksemplar væk ved hvert salg af et dusin eller flere forklæder. Den lille bog, der passede i lommerne på disse forklæder, gav kemikerne alle de vigtige kemiske data, de havde brug for.

Fordi den udfyldte et så vigtigt behov, blev denne originale, one-stop opslagsbog et hit i sig selv. Snart blev håndbogen standardreference for kemikere og fysikere over hele verden. Den er blevet opdateret næsten 90 gange og er vokset fra dens originale forklædelommestørrelse til et 2.500-siders bind, der fortsat er en grundpille inden for videnskab og teknik. Gummibogen, som den var kendt af tidligere generationer af videnskabsmænd, er nu tilgængelig i et interaktivt elektronisk format, tilgængelig både på CD og på internettet.

Hvordan var det at prøve Routledge?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Routledge. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.