Rover

Alle anmeldelser

Rover

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Rover

Husdyr er en del affamilielivetfor et stigende antal danskere og i den forbindelse har mange brug for ekstra produkter og services, der er rettet mod de firbenede familiemedlemmer. Idet hverdagen for langt de fleste er travl, og man i perioder har meget at se til eller skal på ferie i udlandet, så står man ofte som dyreejer i en situation, hvor man har brug for en pålidelig og kompetent dyrepasser til at se efter husdyrene, mens man er væk. For at være sikker på, at man efterlader sine husdyr i sikre hænder, så læser mange brugeranmeldelser igennem fra andre der allerede har været processen igennem, for at se hvem de vil anbefale.

Om Rover
Rover blev grundlagt i 2011 og samme år lancerede virksomheden både en app og en online platform med tilhørende hjemmeside, med formålet at forbinde husdyrsejere med relevante dyrepassere og hundeluftere i mange dele af USA, Canada, Storbritannien og Europa.
Virksomheden engagerer sig i velgørende formål og i den forbindelse bidrager Rover med 1 £ til RSPCA Trading Limited, for hver booking en ny bruger foretager gennem enten deres mobile applikation eller hjemmeside.

Produkter og Services hos Rover
Platformen giver dyrepassere og hundeluftere mulighed for at drive og administrere deres egen dyrepasningsvirksomhed gennem Rover, der herved hjælper dem med markedsføring af deres tjenester, samt værktøjerne der gør det enklere for dem at holde overblik over deres bookinger, kontakte deres kunder, samt modtage betaling for deres services på en sikker måde. Gennem Rover får de, ifølge virksomheden selv, sikkerheden fra en global virksomhed til at bakke dem op. 
For dyreejerne tilbyder platformen en service der hjælper dem med at søge og finde lokale dyrepassere, med relevante services i forhold til hvad man leder efter. Man kan benytte søgefunktionen til at finde passere i nærheden og derefter tilføje forskellige former for filtre til resultaterne, således at man kan finde en passende dyrepasser til sit kæledyr og livsstil. Med Rovers mobile app og online platform kan man desuden booke og betale for services mens man er på farten, gennem virksomhedens sikrede app og i løbet af dagen modtage opdateringer med billeder, således at man kan følge med i sine kæledyrs dag.
Rovers services henvender sig til dyreejere med mange forskellige behov, herunder hvis man blot har brug for en hundelufter for en enkelt dag, hvis man skal have sit husdyr passet i en måned, eller hvis man har brug for en person der dagligt kan besøge ens kat. Blandt de services der tilbydes på Rover kan man finde internat, dyrepasning, hundeluftning, daglige besøg, huspasning og for nogle udvalgte markeder, kan man deruover finde hundefrisører. For alle dyrepasere og serviceudbydere op platformen kan man se verificerede anmeldelser fra andre kæledyrsejere, baggrundstjek og identitetskontrol af dyrepasserne, reservationsbeskyttelse for hver booking, samt 24/7 support til både kæledyrsejere og dyrepasserne.

Komplimenter, Klager og Tips til Rover
Benytter du Rover? Kan du hjælpe andre ved at bekræfte, om dette er en kvalitetsapp og en pålidelig service, hvor man kan finde passende dyrepassere til sine behov? I så fald vil vi sætte stor pris på en kundeanmeldelse her på siden, således at andre kan læse og lære af dine erfaringer og oplevelser med Rover.