SaaS Mantra

Alle anmeldelser

SaaS Mantra

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

SaaS Mantra

De dage er forbi, hvor du skulle kæmpe med papirarbejde eller fysiske aktiviteter, før du effektivt kunne drive din virksomhed. Softwareløsninger har erstattet den rå måde at drive forretning på. Disse softwareløsninger er endnu mere pålidelige end det traditionelle system til at drive forretning, da den traditionelle metode er tilbøjelig til menneskelige fejl, såsom tab af vigtige forretningsdata og manglende evne til at spore forretningsresultater. SaaS Mantra hævder, at det hjælper virksomheder med at accelerere deres vækst ved at give dem en række softwareprodukter

Om SaaS Mantra
SaaS Mantra er et Singapore-baseret selskab med begrænset ansvar, der leverer forretningsløsninger og har tilstedeværelse i over 40 lande. Virksomheden hævder at have arbejdet med organisationer som Review Shake, User Pilot, Morning Score, Hyperise og andre.

SaaS Mantra-produkter og -tjenester
SaaS Mantra tilbyder sine kunder gratissoftwarekurser og en bred vifte af softwareprodukter såsom Helppier, Tech Tracker, Workiom, salgsværktøjer og papirarbejde. De er stolte af at hjælpe iværksættere med at spare omkring 1000 USD om måneden med deres softwareløsninger. SaaS Mantra hævder at tilbyde en 30-dages refusionspolitik på sine softwareprodukter.

KØB OG BETALING
SaaS Mantra accepterer følgende betalingsmetoder:

- Visa

- Mastercard

- American Express

- Discover

- PayPal

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb af markedspladstilbud gennem webstedet. Du accepterer endvidere straks at opdatere din konto og dine betalingsoplysninger, herunder e-mailadresse, betalingsmetode og betalingskorts udløbsdato, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. Omsætningsafgift vil blive lagt til prisen for køb, som vi finder det nødvendigt. Vi kan til enhver tid ændre priser. Alle betalinger vil blive foretaget i amerikanske dollars. Du accepterer at betale alle gebyrer til de på det tidspunkt gældende priser for dine køb og eventuelle gældende forsendelsesomkostninger, og du giver os tilladelse til at debitere din valgte betalingsudbyder for disse beløb, når du afgiver din ordre.

Hvis din ordre er genstand for tilbagevendende debiteringer, accepterer du, at vi kan debitere din betalingsmetode på en tilbagevendende basis uden at indhente dit forudgående samtykke for hver tilbagevendende debitering, indtil du annullerer den gældende ordre. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl eller fejl i prisfastsættelsen, også selvom vi allerede har anmodet om eller modtaget betaling. Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, der er afgivet via webstedet. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse grænser kan også gælde for ordrer afgivet fra den samme kundekonto eller under samme betalingsmetode og/eller for ordrer, der bruger den samme fakturerings- eller leveringsadresse. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn ser ud til at være blevet afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

BRUGERGENERERET BIDRAG
Siden kan invitere dig til at chatte, bidrage til eller deltage i blogs, opslagstavler, onlinefora og andre funktioner og kan give dig mulighed for at oprette, indsende, poste, vise, transmittere, optræde, udgive, distribuere eller udsende indhold og materialer til os eller på webstedet, herunder men ikke begrænset til tekst, skrifter, videoer, lyd, fotografier, grafik, kommentarer, forslag eller personlige oplysninger eller andre materialer. Bidrag kan ses af andre brugere af webstedet og markedspladstilbuddene og gennem tredjepartswebsteder.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring SaaS Mantra?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.