Scalahosting

Alle anmeldelser

Scalahosting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Scalahosting

Fælles for alle der vil oprette en hjemmeside online, hvad end de er store virksomheder eller enkeltpersoner, er at de skal bruge en hosting tjeneste, der fungerer som base for denne hjemmeside. Har man ikke en hosting tjeneste tilknyttet, så kan man ikke gå live med sin hjemmeside. I den forbindelse er det vigtigt at gøre sig tanker omkring sin hosting tjeneste, da der er stor forskel på de forskellige udbydere og deres services. Her anbefales det altid, at man undersøger de forskellige muligheder og læser kundeanmeldelser igennem fra andre, således at man kan sikre sig at vigtige parametre såsom hastighed, vedligeholdelse, sikkerhed og pris, passer til de behov man har.

Om Scalahosting
Virksomheden Scalahosting blev oprettet i 2007, på baggrund af et ønske omkring at gøre VPS-hosting til en tilgængelig ressource for alle forskellige kundetyper, herunder studerende, udviklere, virksomheder og små grupper, såvel som store teams. Virksomhedens mission er at gøre det muligt for alle, at bygge fantastiske ting på nettet, som de selv siger. I den forbindelse garanterer Scalahosting absolut kundetilfredshed. Iføge virksomheden selv, var deres kundetilfredshed vurderet til 99% i 2019.
Virksomhedens hovedkontor er registreret på adressen 1999 Bryan Street, Suite 900, Dallas, Texas 75201, hvilket er beliggende i USA.

Produkter og Services hos Scalahosting
Scalahosting er en virksomhed der tilbyder VPS hosting til kunder fra hele verden, i både den private og den offentlige sektor, samt til privatpersoner. Der findes forskellige former for hosting services og en VPS er en af disse typer af hosting tjenester; med en VPS får kunden kontrol over en isoleret, virtuel serverkonto med et dedikeret sæt af ressourcer og autonom styring. Udover hosting tjenesten, får man som kunde hos Scalahosting professionel support fra virksomheden, hvilket kan omfatte forskellige services, såsom hjælp til softwareinstallation, sikkerhedopdateringer, servervedligeholdelse, samt meget andet. 
Som kunde hos Scalahosting kan man vælge mellem tre forskellige typer af hosting: klassisk delt hosting, administreret VPS, samt VPS som man selv administrerer. Hvilken type der er bedst afhænger af, om man skal hoste en hjemmeside med få besøgende, eller om man er en stor virksomhed med millioner af månedlige hjemmeside-klik. Normalt anbefales det at små til mellemstore websteder, hvor hjemmesiden kan indeholde alt fra blog opslag til en forholdsvist avanceret virksomhedshjemmeside, så vil man kunne have nok i en delt hostingplaner. De to typer af VPS hosting, hvad end man vælger en administreret eller ikke administreret, er normalt de foretrukne valg for store hjemmesider og tunge netbutikker med mange besøgende. Med denne type hosting kan man opskalere sine ressourcer, og man vil derfor altid kunne håndtere mere trafik og flere besøgende, i takt med at man vækster sin virksomhed.

Komplimenter, Klager og Tips til Scalahosting
Benytter du Scalahosting til hosting af din virksomhedshjemmeside, din private blog eller i en anden sammenhæng? Hvis dette er tilfældet, så vil det være utroligt interessant for andre der læser med her på siden, at høre nærmere omkring dine erfaringer med denne hosting-tjeneste. Dette kan være en stor hjælp for folk, der overvejer at benytte denne service selv, men som ønsker at undersøge virksomheden i dybden, før de investerer deres tid og ressourcer i at sætte denne tjeneste op i forbindelse med deres hjemmeside.