SentryPC

Alle anmeldelser

SentryPC

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

SentryPC

Fjernovervåg, filtrer og kontroller al brugeraktivitet. SentryPC er en fuldt cloud-baseret computerovervågning, indholdsfiltrering og tidsstyringssoftware i ét. Uanset om du er en bekymret forælder, der leder efter software til forældrekontrol, eller en virksomhed, der leder efter software til at overvåge dine medarbejdere, er SentryPC dit svar!

Hver aktivitet dine brugere udfører på computeren og på internettet bliver optaget og kan ses i realtid og i fuld detalje - du ved præcis, hvad de gjorde og hvornår.

Filtrer applikationer, spil, hjemmesider og søgeord for alle brugere - bloker indhold helt eller vælg bestemte timer på dagen for hver bruger, når det er tilladt/blokeret.

Styr, hvornår dine brugere kan bruge computeren ved at oprette daglige tidsplaner - vælg, hvilke timer på dagen, der er tilladt, og indstil maksimale forbrugsgrænser for hver dag eller uge.

Log ind på din sikre skybaseredekonto fra enhver web-aktiveret enhed, når som helst og hvor som helst. Når SentryPC er installeret på din computer, behøver du aldrig at få adgang til den igen - alle aktivitetslogfiler, rapporter, diagrammer, downloads, indstillinger og mere er tilgængelige på din konto.

Fuldt udstyret med alt hvad du behøver og mere
Stop med at gætte og lær præcist, hvordan dine kunder bruger computere og internettet - i detaljer. Se, hvilke applikationer de bruger, hvem de taler med, hvilke websteder de besøger og meget mere. Eliminer tvivlsom aktivitet med omfattende indholdsfiltreringsregler, og håndhæv brugsgrænser med SentryPCs tidsstyringsfunktioner for at bevare kontrollen over dine brugere. SentryPC har været førende inden for overvågning og kontrol af brugeraktivitet i over 17 år!

Log ind på din sikre online-konto fra en hvilken som helst internetaktiveret enhed for at fjernse aktivitetslogfiler og ændre hver brugers indstillinger.

SentryPC er kompatibel med både Windows og Macintosh - brug dine licenser på enhver kombination af begge operativsystemer.

Se brugeraktivitet i realtid lige foran dine øjne - anvend brugerindstillinger øjeblikkeligt på fjerncomputeren.

SentryPC fungerer fuldstændig ubemærket af computerens brugere - valgfri alarmer kan vises, hvis du ønsker det.

Administrer et vilkårligt antal computere og brugere fra din cloud-konto - også selvom de er spredt på forskellige steder og netværk.

Al blokeret aktivitet registreres i detaljer, så du kan se dem. Dette giver dig mulighed for nemt at identificere, hvornår brugere har forsøgt en aktivitet, som du har filtreret/blokeret.

Se detaljerede brugsrapporter, der viser, hvilke aktiviteter der udføres oftest og af hvilke brugere - se øjeblikkeligt, hvilke brugere der er mest aktive.

Skab klare visuelle diagrammer ud fra dine registrerede aktiviteter - tilpas dine diagrammer med omfattende visnings- og valgmuligheder.

Aktivitetsoversigter
Se hurtigt, hvor aktive dine computere, brugere og hele kontoen er til enhver tid uden at søge gennem detaljerede aktivitetslogfiler.

Download alle aktivitetslogfiler, der er gemt på din cloud-konto til offlinebrug til enhver tid - filtrer efter computere, brugere og tid.

Let at bruge
Efter installation af SentryPC behøver du aldrig at få adgang til pc igen - aktivitetslogfiler og brugerindstillinger administreres på din webbaserede konto.

Opdateringer er gratis i hele dit abonnements levetid og kan downloades til enhver tid - der er ingen opgraderingsgebyrer eller skjulte omkostninger.

Tak fordi du læste om SentryPC
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad SentryPC kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.