Setapp

Alle anmeldelser

Setapp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Setapp

Setapp er en abonnementsbaseret tjeneste til macOS- og iOS-applikationer udgivet i 2017 af det ukrainske softwarefirma MacPaw. Det giver adgang til en voksende samling af software fra forskellige udviklere for et fast månedligt gebyr. Appkategorier omfatter produktivitet, livsstil, webudvikling, Mac-vedligeholdelse, kreativitet, skrivning, uddannelse og personlig økonomi. Der er over 190 apps i Setapp-abonnementet og 1 million brugere

Historie
Setapp blev lanceret i beta i november 2016 og blev officielt udgivet i januar 2017. I juni 2017 rapporterede Setapp 10.000 abonnenter på verdensplan, primært i USA, men også i Storbritannien, Tyskland og Frankrig. I november samme år var der mere end 200.000 prøvebrugere, der testede tjenesten.

I november 2019 lancerede Setapp Setapp for Teams, en service tilpasset brug af teams og organisationer.

I august 2020 lancerede Setapp en iOS-version.

Forretningsmodel
Setapp introducerede en abonnementsmodel til softwarebrug, modelleret efter streamingtjenester som Spotify og Netflix. I stedet for at betale en enkelt pris for en enkelt app, kan brugere bruge alle apps i samlingen for et enkelt månedligt gebyr.

Filosofien bag initiativet var at give brugerne forudvalgt, ud-af-boksen software, der dækker både generelle og jobspecifikke opgaver. Applikationerne på Setapp opdateres automatisk og indeholder ingen køb i appen eller reklamer.

Det meste af omsætningen, der genereres af Setapp, deles mellem app-udviklere baseret på app-brug.

Det er nemt og gratis at komme i gang med Setapp i en måned. I løbet af denne tid er alle apps fuldt funktionelle. Du skal først registrere dig på hjemmesiden, hvorefter desktop-appen er tilgængelig til download.

Efter at have downloadet Setapp er pakken med 61 apps (indtil videre) umiddelbart tilgængelig for dig i Finder-sidebjælken og i en rullemenu i Mac'ens hovedmenulinje. Fra Præferencer kan du placere Setapp-mappen i Dock. Hvis du klikker på den, vises alle de teaser-apps, den indeholder - ikonerne i mappen repræsenterer de apps, der er tilgængelige for download. Der er mange apps, jeg aldrig havde hørt om, såsom Disk Drill, Downie, Capto og andre. MacPaw tilbyder også et par egne apps - CleanMyMac og Gemini 2 - men ikke alle apps er en del af Setapp-samlingen.

Launchpad
Apps i Setapp-mappen vises også i Launchpad og kan findes via Spotlight-søgning. Når de er startet, vises de også i mappen Programmer, ligesom dine andre apps. Hvis du ikke kender alle apps, er det ikke et problem: du kan søge efter kategorier som skrivning, video, foto og brainstorming i menulinjen, og oftest vil relaterede apps dukke op i resultaterne. Du kan få adgang til alle setapp-apps fra Dock.

For at prøve en app, før du downloader den, skal du blot klikke og holde mellemrumstasten nede for at få et hurtigt overblik over enhver app. Når du er klar til at prøve appen, skal du klikke på knappen Åbn i forhåndsvisningsvinduet. Appen starter straks på din harddisk og vises i Dock.

Apps er spredt på tværs af kategorier såsom produktivitet, video, udviklerværktøjer, hjælpeprogrammer, finans, grafisk design og andre. Du behøver ikke bruge Setapp for at få gratis prøveversioner af mange af apps i pakken. Hver flise har udviklerens websted opført, og et hurtigt tjek afslørede, at mange af dem tilbyder gratis prøveversioner. Setapps vigtigste salgsargument er dog opdagelsen og udvælgelsen af ​​apps af høj kvalitet.

Setapp vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.