Shipito

Alle anmeldelser

Shipito

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Shipping Easy

Shipping Easy

0 anmeldelser

Shipping Easy er en cloud-baseret forsendelsesløsning til e-handelsvirksomheder. Virksomhedsejere vælger softwareplatforme som Shippin...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Shipito

Mange produkter er billigere i USA, men sælgere og websteder sender ikke direkte til internationale adresser. Det er her Shipito kan hjælpe. Med Shipito kan du shoppe hjemmesider som eBay, Amazon og Walmart, sende dine køb til deres lager og så sender de pakkerne til dig. Hvis du har problemer med at købe fra et hvilket som helst websted, kan deres Assisted Purchase-program hjælpe dig med at købe det, du ønsker. Intet kreditkort er nødvendigt, da de accepterer mange former for betaling.

Shipito's mission
At gøre det nemt for forbrugere over hele verden at købe varer online i U.S.A. Tilbyd hurtige, pålidelige, effektive og overkommelige pakketjenester og forsendelse. Svare hurtigt på supportbilletter, chats, e-mails og beskeder fra kunder.

At Indtaste alle indkommende pakker i kundepakker rettidigt. Sende udgående pakker rettidigt. Arbejd hver dag for at eliminere fejl. Har glade tilfredse kunder, som anbefaler vores service til andre. Stop svindel og vær en betroet agent for handlende

Lave forsendelsespriser
Tjek Shipito's forsendelsespriser! På grund af deres store mængde af forsendelsespakker har de foretrukne priser med mange almindelige transportører og proprietære forhold, der giver dem mulighed for at tilbyde eksklusive forsendelsesmuligheder til nogle lande. Konsolidering sænker portoomkostningerne sammenlignet med at sende flere pakker. Du kan shoppe flere butikker, men sparer ved at kombinere indkøbene og kun sende én pakke. 3 lageradresser, en hver placeret i Californien, Oregon, (USA) og Østrig (EU) giver dig mulighed for at sende pakker økonomisk. Ingen moms fra websteder, hvis du sender til Tualatin, Oregon.

Shipito løser logistikproblemer
24/7 adgang til din online konto. Detaljer om hver pakke inklusiv dens sporingsnummer. E-mail-meddelelser og meddelelser på konto. Mulighed for at købe detaljerede billeder af indholdet af din pakke. Sørg for, at alt er i god stand, og at der ikke mangler noget. Billeder af eksteriøret er inkluderet i ekspeditionsgebyret. Kundesupport kan hjælpe med returnering og refusion for produkter, du ikke er tilfreds med.

Hvornår kan jeg begynde at bruge Shipito's tjeneste?
Umiddelbart efter afslutning af tilmelding og e-mailbekræftelse. Du skal blot bruge din nye Shipito-adresse, når du tjekker ud hos enhver online forhandler, og send din første pakke til os.

Hvordan beregnes forsendelsesprisen?
Fragtprisen for hver pakke beregnes ved afsendelse og er afhængig af destinationen, den valgte fragtmand, pakkens vægt, boksens dimensioner og deklarerede værdi. Du kan bruge vores forsendelsesberegner til at estimere forsendelsespriser baseret på disse kriterier.

Retur
Hvordan returnerer jeg varen/varerne tilbage til butikken?

Sørg for, at du kender butikkens returpolitik. Nogle butikker betaler for returfragten. Andre vil kræve, at du betaler for fragten. Besøg Shipito's hjemmeside eller kontakt dem for at se deres instruktioner om "returnering af en pakke".

Shipito-returproces: Hvis butikken giver dig en forudbetalt forsendelsesetiket
Find den/de pakker, du ønsker at returnere, og vælg "Yderligere tjenester" i højre side af pakken. Du vil få et pop op-vindue med alle de tjenester, Shipito leverer, og du skal vælge "Andre instruktioner" som vist nedenfor.

Bemærk venligst: Hvis du ikke har en forudbetalt etiket, vil forsendelsesomkostningerne erstatte gebyrerne for specialanmodninger og manuel udsendelse. Du tilføjer blot returadressen til din adressebog og behandler pakken som en normal forsendelse. Shipito tilbyder kun US Premium Parcel, UPS 2nd Day Air og UPS Ground Residential til amerikanske forsendelser.

Hvordan var det at prøve Shipito?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Shipito. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.