Shipping Easy

Alle anmeldelser

Shipping Easy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Shipito

Shipito

0 anmeldelser

Mange produkter er billigere i USA, men sælgere og websteder sender ikke direkte til internationale adresser. Det er her Shipito kan hjæ...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Shipping Easy

Shipping Easy er en cloud-baseret forsendelsesløsning til e-handelsvirksomheder. Virksomhedsejere vælger softwareplatforme som Shipping Easy, når deres volumen berettiger et skift fra manuel forsendelse til en automatiseretforsendelsesmulighed.

De tilbyder forsendelsesrabatter fra United States Porto Service, FedEx og UPS for forsendelser med oprindelse i USA. Platformen integreres med e-handels- og markedspladsplatforme såsom Amazon, eBay, Etsy og Shopify for at administrere beholdning, batchprinte etiketter, sende kunders forsendelsessporingsstatusopdateringer og oprette tilpassede e-mail-marketingkampagner.

Shipping Easy's historie
ShippingEasy er et helejet datterselskab af Stamps.com (NASDAQ: STMP). Stamps.com købte forsendelsessoftwaren i juli 2016 for cirka 55 millioner dollars.

En førende udbyder af onlineporto, Stamps.com (NASDAQ: STMP) har mere end 700.000 brugere. Virksomheden tilbyder forsendelsesløsninger under navnene Stamps.com, Endicia, ShipStation, ShipWorks og ShippingEasy med over 400 integrationspartnere.

Ved at tilføje ShippingEasy til sin flåde kan e-handelssælgere downloade ordrer fra e-handelswebsteder eller markedspladser, hurtigt sammenligne de bedste priser og gemme tilpassede forsendelsesindstillinger.

Softwarekrav
ShippingEasy er cloud-baseret software og har i øjeblikket ikke en app. Du kan downloade en app kaldet ConnectEasy, der giver dig mulighed for at synkronisere din vægt og printer med ShippingEasy.

Alt du behøver for at køre softwaren er en internetforbindelse og en webbrowser.

Brugervenlighed
Som størstedelen af ​​brugeranmeldelser viser, er Shipping Easy's platform nem at bruge og kræver ikke avanceret teknisk viden for at mestre. Instrumentbrættet er overskueligt og tilbyder letforståelig navigation. Nyttige pop op-vinduer giver nyttige instruktioner, hvis du ikke er sikker på, hvilket skridt du skal tage næste gang.

Ved at bruge populære integrationer som Shopify kan du synkronisere dine e-handelsordrer direkte til dit ShippingEasy-dashboard. Med betalte planer har du mulighed for at sammenligne fragtselskaber for at bestemme den bedste pris. Du kan dog kun se priser fra en enkelt udbyder ad gangen. Det ville være nyttigt, hvis support til flere udbydere kunne vises på én skærm.

Nedsat fragt
Shipping Easy tilbyder nedsat fragt for USPS, FedEx og UPS. Efter at have indtastet de påkrævede pakkeoplysninger, vises prismulighederne for hver transportør straks.

Du kan dog kun se én udbyder ad gangen. Du skal klikke på fanerne for de forskellige udbydere for at se alle priserne. Dette er en forpasset mulighed for ShippingEasy. Du bør være i stand til at se alle et fragtfirmas priser på én fane og sortere dem fra lav til høj eller efter forsendelseshastighed.

Multikanal synkronisering
For en succesfuld e-handelsvirksomhed er det vigtigt at sælge gennem flere salgskanaler. Du ved aldrig, hvornår en platform bliver købt ud eller endda forsvinder. Så at have en bred online tilstedeværelse er bedst for din virksomheds levetid. Salg på flere kanaler hjælper dig også med at udvide din kundebase og fastholde dine eksisterende kunder.

Shipping Easy lader dig administrere ordrer fra alle dine salgskanaler på ét sted. Brug CSV-filer til at uploade bulkordrer.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Shipping Easy?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.