SimpleSite

Alle anmeldelser

SimpleSite

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Peter Frensdorf
SIMPLESITE? Jeg havde min webshop-webside med dem, men de er virkelig dyre for et websted med lav kvalitet. For eksempel er det virkelig irriterende at få din webside vist som UNSAFE. Jeg har haf...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tager betaling uden min tilladelse for ingenting!


  SIMPLESITE? Jeg havde min webshop-webside med dem, men de er virkelig dyre for et websted med lav kvalitet. For eksempel er det virkelig irriterende at få din webside vist som UNSAFE. Jeg har haft webstedet i yderligere 3 måneder, før jeg flyttede. Efter at have flyttet domænet fandt jeg ud af, at de tog yderligere 3 måneders betaling fra min konto uden min tilladelse! De kommer med mange regler, men jeg kunne ikke få mine penge tilbage, så jeg betalte yderligere 3 måneder for ingenting, fordi domænet blev flyttet. SIMPLESITE faktisk mere SIMPLEMIND, se dig omkring, jeg fandt en komplet webshop, der ser bedre ud, fungerer lettere for 75% mindre.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

SimpleSite

Ligegyldigt, om du er et mindre eller stort firma, freelancer, blogger eller privatperson, så er en hjemmeside praktisk talt uundværlig i dag. Man kan have svært ved at huske en tid, hvor erhvervsdrivende ikke havde en. I dag er det normen - men det kan være svært, hvis man ikke føler sig teknisk stærk. SimpleSite er en af de sider derude, der tilbyder dig at lave din egen hjemmeside med forholdsvis få trin.

Om SimpleSite
SimpleSite har været på markedet siden 2003, hvor det blev grundlagt af danske Morten Elk. Siden da har firmaet udvidet sit marked til mange forskellige sprog og kontinenter. De beskriver blandt andet sig selv som et tjeneste, der ikke er beregnet til folk, der allerede vil kalde sig selv "webdesigner". I stedet vil de tilbyde et værktøj til at opbygge hjemmesider, der er let for enhver at bruge. Derfor forsøger de blandt andet at gøre deres værktøj og funktioner så intuitive som muligt. Du kan bruge det til private hjemmesider, som fx blogs, eller du kan bruge det til webshops, hvis du gerne vil sælge produkter eller tjenester. Og de kan sørge for, at den er oppe at køre på bare få minutter.

Fordele ved SimpleSite online
Der første, du skal gøre, er at vælge, hvilken type side, du gerne vil have. Er du inden for skønhed, fotografi, restaurantbranchen? Klik på det tilsvarende ikon, og hjemmesideværktøjet vil hjælpe dig godt i gang. Det vil nemlig have indflydelse på, temaerne, udseendet og funtioner for din side, men du kan altid vælge om igen på et andet tidspunkt, hvis du er utilfreds med din første indskydelse.

Nogle af hovedfunktionerne hos SimpleSite er de mange temaer, som de byder på. Her kan du vælge farver eller baggrunde til din hjemmeside, der passer med din service, dine produkter eller din personlighed. Der er et hav af færdiglavede designmuligheder. Der er også værktøjer til at opsætte en webshop, så du sikkert kan tage imod betaling online, uanset størrelsen på din virksomhed.

Hvad er abonnementtyper ved SimpleSite
Det er gratis at oprette selve siden, så det koster ikke noget at komme i gang. På basisabonnementet får du da også langt de fleste funktioner. Hvis du gerne vil nå næste niveau, kan du vælge at købe enten Pro eller E-commerce abonnement på siden. På den måde vil alle funktioner være helt ubegrænsede (bl.a. integration med PayPal eller personlige e-mailadresser). Du har først mulighed for at betale, efter hjemmesiden er oprettet, og du kan betale med dit VisaDankort, Mastercard eller anden debit- og kreditkort.

Kundeservice og klager
Hvis man skal have fat i kundeservice eller en af deres medarbejdere, kan det ske via kundeservice@simplesite.com, hvor de lover at svare på alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage. Hvis det er noget, der haster, kan du være heldig at finde svaret i deres FAQ-side med de mest ofte stillede spørgsmål.

Anmeldelse af SimpleSite
Hvis du har en mening om, hvilken slags virksomhed SimpleSite er, så vil vi meget gerne høre den. Det kan være, at du allerede har erfaring med selve tjenesten og har lavet din egenhjemmeside. Eller du gerne vil vise, hvad du har lært af programmet sidenhed. Smid gerne en kommentar her på siden.