Skinwallet

Alle anmeldelser

Skinwallet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Skinwallet

Skinwallet er en masseindbetalingsside, der giver dig mulighed for at sælge CSGO-skind i enorme mængder på blot et par minutter. De er en betalt hjemmeside af sin art på markedet. For at bruge Skinwallet skal du forbinde din Steam-konto og indstille din beholdning til offentlig synlighed. Vælg derefter blot de CSGO-skin, du vil sælge til dem og hvis du accepterer prisen, kan du lave en Steam-transaktion. Nu skal du bare tjekke om transaktionen er ok og acceptere den. Skinnene vil blive overdraget til en af ​​deres bots, og din Skinwallet-kontosaldo vil blive opdateret med det beløb, du tidligere har aftalt. Nu kan du hæve dine optjente penge til en paypal-konto efter eget valg.

Skinwallet er den hurtigste måde at sælge CSGO skins på - fra første login til Paypal udbetaling tager mindre end 5 minutter! Derudover gør deres specialdesignedesikkerhedsforanstaltninger systemet meget sikkert. Du vil aldrig blive snydt igen, så længe du følger processen 100%. Slut dig til det blomstrende fællesskab af mennesker, der sælger CSGO-skin for øjeblikkelige kontanter nu!

CSGO Skins Rarity
Et af de vigtigste aspekter ved handel med CSGO skins og deres pris er sjældenheden af ​​skindene. CSGO skins kommer i 6 niveauer af sjældenhed, som desuden er symboliseret med en farve. Den laveste og mest almindelige sjældenhed er de hvide skind på forbrugerniveau. Prismæssigt er disse skind normalt ekstremt billige eller næsten værdiløse. Meget sjældent når de op til $20, men aldrig over $25. Noget sjældnere, men stadig ret nemme at få, er lyseblå skind af industrikvalitet. Let at få, let at sælge. De går ikke over $50. Næste op er de blå mil-spec skins. Disse er lidt sjældnere og selvfølgelig meget dyrere. AUG | Hot Rod Factory New kan sælges for $125. Purple Restricted CSGO skins er svære at få fat i og kan koste mange penge. For eksempel kan en Glock-18 med en fade finish koste $250 eller endnu mere. Klassificerede lyserøde skind er ekstremt sjældne og meget dyre. De når nemt op på $300 eller mere. Nogle kan endda koste over $500. Det sidste niveau af sjældenhed for våbenskind er Covert. Disse CSGO røde skins er de mest ikoniske, berømte og sværeste at få skins i hele spillet. Eksempel. AWP | Dragon Lore, som normalt koster omkring $1500 og en souvenirversion af dette skin blev solgt for mere end $61.000 i januar 2018. Hvis du sælger sådan et CS GO skin, behøver du ikke bekymre dig om penge i lang tid.

Hvad er måderne at få CSGO skins på?
Du kan få nye CSGO skins gennem forskellige metoder. Du kan tjene nogle grundlæggende skins gennem tilfældige drops ved at spille på online community eller officielle servere med mindst én anden spiller. Serveren skal også være VAC aktiveret. Du kan også få nye skind gennem etuier. Hver sag er en samling af skind til forskellige våben og med forskellige sjældenheder foreskrevet. For at åbne en sag skal du bruge en matchende nøgle, som du kun kan købe i spillet på Steam. Tidligere kunne du handle nøgler på tredjeparts markedspladser, men efter de seneste ændringer er dette ikke længere en (rentabel) mulighed. Hvert skin har en vis sandsynlighed for at falde ud af etuiet, og denne sandsynlighed er en af ​​hovedfaktorerne for at bestemme prisen på et CSGO-skin.

Steam Community Market
En anden måde at få nye CSGO skins på er at købe dem direkte fra Steam Community Market eller fra en tredjeparts markedsplads, der ikke er tilknyttet Valve. Fællesskabsmarkedet er den sikreste mulighed, men som køber skal du betale et gebyr på 15 % oven i de i forvejen høje priser, hvis du køber CSGO-skind der. Og hvis du beslutter dig for at sælge CSGO skins, vil du ikke være i stand til at udbetale. Sådanne markedspladser tilbyder meget lavere priser for sælgere og købere, men er meget mindre sikre. Du er aldrig rigtig sikker, når du handler her. I betragtning af den høje værdi af mange transaktioner kan mange mennesker ikke lide at handle uden for fællesskabsmarkedet.

Du kan også købe CSGO skins på Skinwallet Market. Vi sørger for, at hver transaktion er 100 % sikker, så længe du følger alle instruktionerne trin for trin.

Skinwallet vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside