Skylum

Alle anmeldelser

Skylum

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Skylum

Skylum (tidligere Macphun) er et softwareudviklingsfirma med base i Bellevue, Washington. Det er bedst kendt for sin Aurora HDR og Luminar fotoredigeringssoftware. Skylum er også udvikleren af ​​Snapheal, Focus, Tonality, Intensify, Noiseless og FX Photo Studio.

Grundlagt i 2008 under navnet Macphun besluttede virksomheden at ændre navn til Skylum i 2017 efter at have besluttet også at udvikle sin Mac-only software til Windows. Skylum er også en udvikler af fotoredigeringssoftware.

Historie
Skylum blev grundlagt i 2008 af to spiludviklere og hobbyister, Dmitry Sytnik og Paul Muzok, som Macphun. Virksomheden udviklede oprindeligt applikationer til iOS. En af de første apps var Vintage Video Maker, som senere blev omdøbt til Vintagio. Alex Tsepko, Ivan Kutanin & Oksana Milczarek kom med på holdet et par år senere. I alt udgav virksomheden over 60 apps i de første tre år. Imidlertid registrerede virksomheden flest downloads til fotograferingsapplikationer. Skylum besluttede derfor at udvikle de samme fotograferingsapps til macOS.

I begyndelsen af ​​2010 lancerede Skylum sin første macOS-applikation, FX Photo Studio Pro, som tidligere kun havde været tilgængelig til iOS. Adskillige andre applikationer blev også udviklet til macOS, inklusive Snapheal. 

For at komme ind på det nordamerikanske marked flyttede virksomheden sit hovedkvarter til San Diego, USA i 2013. Mange medarbejdere kom fra Nik Collection, som tidligere var blevet opkøbt af Google. Senere samme år lancerede virksomheden Intensify, en fuldfunktions fotoredigeringssoftware, der var en af ​​de bedste Mac App Store-apps i 2013. I 2014 lancerede Skylum Tonality, en sort-hvid fotoredigeringssoftware, der var kåret til Årets Editors Choice af Apple. Samme år hyrede Skylum et team i Europa til at udvikle lokaliserede versioner af sin software og begynde sin europæiske ekspansion. Skylums software er nu tilgængelig i Mac App Store.

I 2015 udgav Skylum en ny støjreduktionsapplikation kaldet Noiseless. Samme år gik Skylum sammen med Trey Ratcliff om at udvikle en HDR-applikation. Gennem dette samarbejde blev Aurora HDR, et redigerings- og behandlingsværktøj med højt dynamisk område, frigivet i november. Et år senere udviklede Skylum Luminar, en alt-i-en fotoredigeringssoftware som et alternativ til Adobes Lightroom. De to programmer blev virksomhedens mest populære applikationer.

I 2017 udgav virksomheden Aurora HDR og Luminar til Windows - software, der tidligere kun var tilgængelig til macOS. Samtidig blev det annonceret, at Macphun ville skifte navn til Skylum.

Produkter
Skylum er bedst kendt for sin fotoredigeringssoftware, Aurora HDR, lanceret i 2015, og Luminar, lanceret i 2016. Anden bemærkelsesværdig software fra virksomheden omfatter: Snapheal, Focus, Tonality, Intensify, Noiseless, FX Photo Studio og Photolemur.

Skylums produkter har vundet adskillige priser. I 2019 vandt Skylum fire guldpriser med hjem ved Digital Camera Grand Prix. Virksomheden blev anerkendt for innovationer inden for fotoredigering med sin redigeringssoftware Luminar 4, Aurora HDR 2019 og Photolemur. Skylum fik også en teknisk pris med hjem for sin innovative tilgang. I 2017 vandt Luminar og 2019 Luminar Flex Bedste Software Plugin ved Lucie Technical Awards. I de samme år blev Luminar tildelt bedste billedbehandlingssoftware af TIPA. I 2018 blev Luminar udnævnt til Editor's Pick af udendørsfotograf.

Hvordan var det at prøve Skylum?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Skylum. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.