Softorino

Alle anmeldelser

Softorino

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Softorino

Alle Softorino-apps er enkle (og kraftfulde). "S"et i "Softorino" står for "Simplicity" - enkelhed. Og som indie-udviklere stræber de efter aldrig efter at miste fokus på det, der adskiller dem. I alt, hvad de gør, forsøger de at gøre det anderledes og vigtigst af alt, simpelt. Det er det, deres loyale kunder elsker dem for. Det skal de fastholde i alt andet, de skaber. Og det er det, de gør. De dedikerer deres produkter til dem, der værdsætter tid og hader frustration.

Softorino dedikerer vores apps til dig
Deres mission er at sikre, at hele verden har mulighed for at bruge deres enheder uden noget uoptjent besvær. Og med den mission i tankerne - Softorino blev født i 2014, da en gruppe på fire unge og skøre mennesker fra Softorino lancerede WALTR og rystede tech-industrien. De ofrede, hvad de fleste mennesker betragter som nogle af de bedste år i deres liv. De lægger passion og energi i at skabe noget magisk med en helt ny tilgang.
Som et resultat var alle de førende teknologiske medier i verden imponeret over magien og enkelheden i deres WALTR. Det var en løsning, der ikke fandtes andre steder før.

De fik så deres første brugere, som straks støttede os og fulgte dem, som om det var en slags kult. Hvis du kendte WALTR, ville det være den eneste mulighed, du ville anbefale til nogen, der havde problemer med at downloade musik eller videoer til deres telefon.

Så hvad har ændret sig?
Softorino mistede aldrig fokus på det, der fik dem til at skille sig ud. I alt, hvad vi gjorde, gjorde de det anderledes og enkelt. Det er det, deres loyale kunder elsker os for. Det skal vi fastholde i alt andet, de skaber. Og det er det, de gør. De dedikerer deres produkter til dem, der værdsætter tid og hader frustration. De dedikerer vores apps til dig.

Ja, de understøtter skærmlæsersoftware med WALTR PRO. Faktisk er understøttelse af skærmlæserteknologi vigtig for Softorino, fordi deres mål er at bringe funktionaliteten af ​​WALTR PRO til det højeste niveau af komfort for alle deres potentielle og nuværende brugere. Deres team har tilføjet support til NVDA og JAWS (til Windows) samt VoiceOver (til Mac) skærmlæsningssoftware, så du ikke behøver yderligere tekniske opgraderinger på din Windows-pc eller Mac.

Softorino DMCA
Softorino overholder den føderale Digital Millennium Copyright Act (DMCA) ved at reagere på meddelelser om påstået krænkelse, der overholder DMCA og andre gældende love. Som en del af deres svar vil de træffe passende foranstaltninger for at fjerne eller deaktivere adgang til indhold under deres kontrol, som krænker andres ophavsrettigheder.

Softorino har ingen kontrol over indhold, der hostes på tredjepartswebsteder og kan ikke fjerne indhold fra websteder, som det ikke ejer eller kontrollerer. Hvis du er indehaver af ophavsretten til indhold, der er hostet på et tredjepartswebsted, og du ikke har godkendt brugen af ​​dit indhold, bedes du kontakte administratoren af ​​det pågældende websted direkte for at få indholdet fjernet.

Hvis du mener, at indhold, der er tilgængeligt via Softorino-softwaren (som defineret i vores EULA), krænker en eller flere af dine ophavsrettigheder, bedes du give dem besked ved at sende os en skriftlig meddelelse ("Meddelelse om krænkelse"), der indeholder oplysningerne beskrevet nedenfor.

Bemærk venligst, at du vil være erstatningsansvarlig (herunder omkostninger og advokatsalærer), hvis du fejlagtigt hævder, at et produkt eller en aktivitet krænker dine ophavsrettigheder. Derfor, hvis du er usikker på, om indhold tilgængeligt gennem Softorino-softwaren krænker din ophavsret, bør du først kontakte en advokat.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Softorino
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.