Softwarestars

Alle anmeldelser

Softwarestars

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Softwarestars

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan professionelle fotografer tager så smukkebilleder? Det handler om efterbehandlingen og den software, de bruger. Med denne førsteklasses foto-, video- og filhåndteringssoftwarepakke kan du få dine billeder og videoer til at se lige så fantastiske ud. Med blot et par klik kan du imponere dine venner med fantastiske billeder, blive en Instagram-guru og komme ind i en verden af ​​videoer og screencasts. Alt sammen mens din computer er sikkert sikkerhedskopieret og synkroniseret.

Håndplukkede multimedieapplikationer
PhotoStars 2019 inkluderer 11 programmer nøje udvalgt af vores redaktører. Det inkluderer alt, hvad du behøver for at redigere dine billeder, finde og slette duplikerede billeder, oprette fantastiske videoer, sikkerhedskopiere din pc og meget mere.

Du behøver ikke at have nogen erfaring for at bruge apps fra pakken. Alle programmer kombinerer stor funktionalitet med enestående brugervenlighed. Nyd professionelle funktioner og muligheder uden at skulle gennemgå en indlæringskurve. Nyd din kreativitet og skab fantastisk indhold, som dine venner og familie vil elske!

Hold din computer ren med Revo Uninstaller Pro
Kan du lide at prøve ny software? Der er tusindvis af seje og nyttige apps derude! Men alt for ofte oplever du, at du ikke engang har brug for noget af din installerede software. Endnu værre, du ved et uheld installerer ondsindet og påtrængende software, som er svær at slippe af med. Revo Uninstaller Pro hjælper dig med at afinstallere selv de mest genstridige programmer uden at efterlade rester med blot et par klik.

- Nyt i v4: Afinstaller Windows Appstore Apps!
- Nyt i v4: Afinstaller browserens værktøjslinjer.
- Afinstaller nemt enhver applikation
- Tving fjernelse af software på en sikker måde
- Installationsovervågning i realtid
- Sikkerhedskopier på flere niveauer til gendannelse af katastrofer 8 ekstra værktøjer til at holde din pc hurtig og ren

Opret, rediger og konverter PDF'er med Soda PDF
Hvis du nogensinde har skullet redigere en PDF, ved du, at du har brug for speciel software til at gøre det. Og selv da kan du løbe ind i problemer, når du prøver at konvertere PDF-filer til andre formater, se ePub-dokumenter og indsætte billeder i din PDF. Soda PDF er den ultimative PDF-editor, der tilbydes til en brøkdel af prisen for populære PDF-redigeringsprogrammer og -tjenester. Den har alle de funktioner, du har brug for, når du arbejder med PDF-filer.

- Se, opret, konverter og rediger PDF-filer
- Opret avancerede PDF-dokumenter
- Batch-opret flere PDF-filer
- Opret PDF-formularer på et øjeblik
- Intuitiv grænseflade og ligetil funktioner
- Sikkerhedskopier og synkroniser dine filer med OneDrive, Dropbox og Google Drive
- Beskyt dine PDF'er med 256-bit kryptering AES
- Og meget mere!

Service
Softwarestars bestræber sig på kun at tilbyde software og andre produkter med høje kvalitetsstandarder på deres hjemmeside. Men da computere og softwareapplikationer bliver mere komplekse hver dag, kan du opleve problemer med den software, de anbefaler. I sådanne tilfælde bedes du kontakte dem på service@softwarestars.org

I løbet af ugen vil du normalt modtage svar inden for 24 timer. Tillad venligst mere tid på tyske helligdage og weekender.

Hvis hverken vi eller producenten er i stand til at hjælpe dig, hjælper vi dig gerne med en refusion, så længe du kontakter os inden for 60 dage efter købet.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Softwarestars?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.