Soundtrap

Alle anmeldelser

Soundtrap

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Soundtrap

Lærere i alle fag kan bruge Soundtrap til lydprojekter. Ud over musikkomposition kan lærere bruge Soundtrap til historiefortælling, digtoplæsning, læserteater, interviews og podcasting. Autogenereredeoginteraktivetransskriptioner giver en unik tekstbaseret måde at redigere og gennemgå stemmeoptagelser på, hvilket gør Soundtrap til et fantastisk værktøj til ikke-musikalske projekter. Med tusindvis af loops og instrumenter er Soundtrap selvfølgelig også et fantastisk værktøj til musikkomposition.

Feedback og support
Lærere kan tilbyde feedback og support via chat eller videoopkald og tildele projekter via et link, der deles med elever eller via Google Classroom (eller anden LMS) integration. Når eleverne åbner projektopgaven, oprettes en kopi af projektet til hver elev og også til læreren. Dette giver mulighed for gennemgang og feedback, efterhånden som projektet skrider frem. Lærere kan bruge samarbejdsfunktionen til at oprette forbindelse til deres professionelle læringsnetværk (PLN'er), og de kan også få deres elever til at samarbejde med andre klasser rundt om i verden.

Soundtrap er en digital lydarbejdsstation, der kan tilgås i enhver webbrowser eller via en mobilapp (Chrome, iOS og Android). I lighed med andre digitale optagelsesmuligheder tilbyder den forudindspillede loops, multitrack-optagelse, softwareinstrumenter, stemmeoptagelse og muligheden for at forbinde MIDI-enheder. Soundtrap adskiller sig fra andre programmer ved at understøtte samarbejde via indbyggede chats og videoopkald. For at se ændringer under samarbejde opdaterer en simpel synkronisering projektet.

Cloud-baseret teknologi
Alt arbejde foregår "i skyen", så en stærk internetforbindelse er påkrævet for at bruge. Den gratis Basic-version giver adgang til den digitale arbejdsstation, men opfylder ikke sikkerhedsstandarder for børn. EDU-konti inkluderer en lærerstyringsskærm, der tillader styring af grupper (klasser), elever og opgaver, samt omfattende klasseværelsesressourcer. EDU-kontoen lover også sikkert samarbejde i et "muret have"-miljø for studerende. For EDU-brugere er login med Microsoft Student, Google, Facebook eller e-mail integreret. Soundtrap EDU integreres med Noteflight og Flat, samt LMS-platforme som Google Classroom, Canvas, Schoology og MusicFirst.

Soundtrap tilbyder ressourcer af professionel kvalitet og kan være for kompleks til almindelige brugere eller simple projekter. Hvis eleverne aldrig har arbejdet med audiomix-software før, kan væld af muligheder være overvældende, og indlæringskurven er lidt stejl. Der er dog masser af videoselvstudier til rådighed for at hjælpe lærere og elever med at komme i gang med at skabe og dele indhold. I modsætning til mange andre populære lydmixværktøjer, der kræver specialiseret hardware (såsom GarageBand), er Soundtrap cloud-baseret, tilbyder ubegrænset lagerplads og fungerer på enhver enhed, så længe internetadgang ikke er et problem for studerende. Lærere bør tænke sig om to gange om at bruge Soundtrap Basic, bare fordi det er gratis. Det tilbyder ikke eleverne privatlivets fred og sikkerheden ved Soundtrap EDU, og det mangler et lærerdashboard til ledelse og samarbejde. I stedet bør de overveje en gratis prøveperiode eller et kortvarigt abonnement på Soundtrap EDU for at se, om det er det rigtige værktøj til deres klasseværelse.

Tak fordi du læste om Soundtrap
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Soundtrap kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.