Space Engineers

Alle anmeldelser

Space Engineers

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Space Engineers

En rumingeniør er en professionel praktiker, der anvender videnskabelig viden, matematik, fysik, astronomi, fremdrift, materialevidenskab, strukturel analyse, fremstilling og opfindsomhed til at løse praktiske problemer i rummet.

Rumingeniører designer materialer, strukturer og systemer, mens de overvejer begrænsningerne for praktiske forhold, regler, sikkerhed, etik og omkostninger. Rumingeniører er forankret i de anvendte videnskaber, og deres arbejde med forskning og udvikling adskiller sig fra den grundforskning, der udføres af rumforskere.

Rumingeniørernes røde skib
Design, bygning og vedligeholdelse af rumfaciliteter: Planetbaser, rumstationer, asteroidestationer, rumfartøjer af alle størrelser og anvendelser (civile og militære), landkøretøjer, fjernmålingsteknologi, kunstige tyngdekraftsgeneratorer, asteroide- og planetarisk minedrift (normalt i nærheden af ​​en konstruktion) websted)
Vedligeholdelse af transport- og kommunikationslinjer, industriel og videnskabelig forskning, udvikling og udforskning. I krigstid omfatter rumteknik også militærteknik. Disse opgaver omfatter typisk bygge- og nedrivningsarbejde under kampforhold.

Space Engineers Blue Ship
Militære ingeniører bruger praksis og teknikker til stealth, rekognoscering, kommunikationsmetoder og forbedring af andre troppers overlevelse.

De er også ansvarlige for at konstruere rigning, bruge sprængstoffer og udføre nedrivninger, konstruere camouflage, bygge og konstruere krigsskibe, konstruere feltbefæstninger, bygge artilleriforposter, fjerne forhindringer, konstruere forhindringer, bruge angrebsskibe til at overvinde forhindringer, bygge rumstationer, generel konstruktion, ruterekognoscering og kommunikationsfaciliteter.

De er også ansvarlige for logistikken bag militær taktik.

Rumingeniører er i høj efterspørgsel, især siden det andet rumløb i 2029.

De er stolte af deres evne til at få et job udført rigtigt - uanset hvor stort, hvor komplekst eller hvor langt væk.

Ordet "ingeniør" stammer fra den latinske rod ingeniare ("at opfinde, udtænke") og ingenium ("klogskab").

Vision
I 2002 fik Marek Rosa idéen til at skabe et fysiksandkassespil, hvor spillere bygger statiske og dynamiske strukturer i et gitterlignende miljø med realistisk fysik og realistisk volumetri.

Denne idé var inspireret af hans barndom med det populære LEGO og LEGO TECHNIC byggelegetøj.

På det tidspunkt var teknologien ikke klar til en omfattende tilgang, så den første fase af hans "masterplan" fokuserede kun på dynamisk voxel-terræn. Resultatet var vores første titel, "Miner Wars 2081."

Anden fase sker lige nu og vil blive implementeret i "Space Engineers".

Space Engineers er inspireret af virkeligheden, og hvordan tingene fungerer. Tænk på nutidens NASA-teknologi ekstrapoleret 60 år ud i fremtiden. Space Engineers stræber efter at følge fysikkens love og bruger ikke teknologier, der ikke ville være gennemførlige i den nærmeste fremtid.

For at være ærlig var vi nødt til at give et par ofre til "realisme-elitisme" - jump drive, kunstig tyngdekraft, maksimal hastighed, reaktorkraft, statisk net, immobile asteroider osv.

Space Engineers fokuserer på konstruktions- og udforskningsaspekter, men kan også spilles som et overlevelsesskydespil. De antager, at spillere vil undgå direkte kampe mellem ingeniører og i stedet bruge deres kreativitet og ingeniørevner til at bygge krigsmaskiner og befæstninger for at overleve i rummet og på planeter.

Tak fordi du læste om Space Engineers
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Space Engineers kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.