Spaces

Alle anmeldelser

Spaces

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Spaces

Spaces tror på, at arbejde handler om mennesker og ideer. Deres rum er beboet af tankeledere, innovatører og out-of-the-box tænkere, der er sikre på at nå deres mål. Uanset om du er en lille virksomhed, en iværksætter eller en intraprenør, hjælper de hos Spaces vores samfund med at udvide deres horisont.

Deres frisindede livsstil tiltrækker et energisk fællesskab af positive og fordomsfrie forretningsfolk, der elsker at møde nye mennesker. Det omfattende program af professionelle arrangementer og gæstfrihedstjenester og det inspirerende, sofistikerede europæiske design af deres forretningsklubber fordyber folk i dynamikken og energien i Spaces og får dem til at føle sig hjemme.

Ved at skabe dynamiske arbejdsrum med en unik og entreprenørånd hjælper de dig med at tænke, skabe og samarbejde, mens deres venlige team tager sig af al logistik og bag kulisserne services. Hos Spaces sørger de for, at deres samfund kan fokusere på at drive deres forretning fremad.

Fleksible kontorlokaler og kontrakter, der vokser med dig.
Deres kontorer er altid klar til at flytte ind. Hos Spaces kan du leje kontorlokaler i løbet af dine behov på helt fleksible vilkår, med start allerede nu. Du kan vælge mellem en række forskellige rum, der er tilgængelige for dig. Uanset om du leder efter et lille kontor eller et stort privatkontor, er de her altid for dig. De beder dig aldrig om at opgive dit liv, de skalerer simpelthen din plads, efterhånden som dit team og din virksomhed har brug for det. Så enkelt er det.

Servicerede kontorer med alt inkluderet i et enkelt månedligt gebyr.
Fokuser på at vækste din virksomhed, mens Spaces tager os af alt andet. Det bedste ved deres servicerede kontorudlejning? Alt er inkluderet - hvilket betyder, at alle hjælpemidler og tjenester er inkluderet. Det er væsentligt billigere end et traditionelt kontor, med minimale forudgående omkostninger. Du skal blot vælge et fuldt møbleret kontor eller lade det være umøbleret og komme på arbejde 24/7/365. Har du brug for en forandring? Bare tag til et af vores coworking-rum, chat med vores venlige receptionsteams eller mød dine gæster i business-klubben.

Slut dig til et blomstrende fællesskab af ligesindede fagfolk.
Dagens forbindelser kunne være morgendagens nye virksomheder. Mens dit kontorlokale giver dig det privatliv, du har brug for, er deres lokationer designet til at lette nye kontakter og tilskynde til samarbejde. Med gratis adgang til coworkingspaces i åbningstiden bliver du øjeblikkeligt en del af vores unikke erhvervsliv. Berig dit arbejdsliv med et internationalt netværk af out-of-the-box co-working spaces og en fuld kalender med forretningsbegivenheder, foredragsholdere, netværksfrokoster og mere.

Slut dig til et blomstrende fællesskab af ligesindede fagfolk.
Dagens forbindelser kunne være morgendagens nye virksomheder. Mens dit kontorlokale giver dig det privatliv, du har brug for, er vores lokationer designet til at lette nye kontakter og tilskynde til samarbejde. Med gratis adgang til coworking spaces i åbningstiden bliver du øjeblikkeligt en del af deres unikke erhvervsliv. Berig dit arbejdsliv med et internationalt netværk af øjeblikkelige arbejdsområder og en fuld kalender med forretningsbegivenheder, foredragsholdere, netværksfrokoster og mere.

Spaces vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.