Splice

Alle anmeldelser

Splice

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Splice

Splice giver producenterne mulighed for nemt at samarbejde med venner over hele verden, mens de også sikkerhedskopierer deres musikprojekter ved hjælp af vores gratis og ubegrænsede lagerplads.

Splice er stolte af at kunne annoncere udgivelsen af ​​Splice Studio v2, der nu tilbyder store workflowforbedringer, der hjælper dig med bedre at forbinde dit studie med Splice-skyen og holde endnu bedre styr på, hvordan dine musikprojekter udvikler sig over tid.

Ny og forbedret tidslinje
Splice Studio synkroniserer hvert projekt, der gemmes med Splice Cloud, så du altid er fri til at skabe frygtløst med den viden, at tidligere versioner er inden for rækkevidde.

Studio v2 tilbyder avancerede funktioner, der giver dig og dine samarbejdspartnere mulighed for at se og kommentere DNA'et i dine musikprojekter lige fra tidslinjen, hvilket sikrer, at alle involverede holdes synkroniseret med de allernyeste noter og projektrevisioner. Alt er tilgængeligt lige fra din browser eller mobilenhed, så der er ingen grund til at åbne hele projektet, før du er klar til at gå i gang.

Projekter med kun lyd
Splice Studio v2 giver dig mulighed for at oprette lydprojekter, hvilket betyder, at samarbejdspartnere kan dele deres bidrag til projektet uden nogensinde at skulle bekymre dig om plugin tilgængelighed og uanset hvilken DAW de bruger. Du kan også uploade lydstammer til ethvert projekt for større kompatibilitet og fleksibilitet.

At spekulere på, om du og dine samarbejdspartnere bruger den samme software, hører fortiden til. Du skal blot uploade lydsporene, og så er du i gang!

Adgangsbarriererne for at indspille din elektriske guitar har aldrig været lavere
Indtil for ikke så længe siden betød det at fange en kvalitetslyd til din guitar at investere i en fantastisk forstærker, mikrofoner, akustisk behandling og et hvilket som helst antal pedaler afhængigt af de effekter, du ønskede at opnå. Og det er ikke til at sige, at disse varer er forældede i dag - de har absolut stadig deres fordele, og frem for alt kan de være utroligt sjove at bruge og samle. Men for dem af os med begrænset plads og budget har teknologien givet os noget virkelig utroligt: ​​forstærker-simulator-plugins. I denne artikel undersøger vi, hvad guitarforstærkersimulator-plugins er, hvordan de lyder, deres fordele og ulemper, og nogle af de bedste muligheder derude i dag.

Hvad er plugins til guitarforstærkersimulator?
Som deres navn antyder, giver guitarforstærker-simulator-plugins dig mulighed for at efterligne lyden af ​​en fysisk forstærker, helt i kassen. De fleste DAW'er kommer med en aktieoption i disse dage, og der er også et utal af tredjepartsoptioner, som du kan udforske (vi fremhæver et par senere). Afhængigt af plugin'et giver nogle dig også mulighed for at efterligne effektpedaler og endda mikrofonplacering.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Splice?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.