Spreaker

Alle anmeldelser

Spreaker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Spreaker

Spreaker er en webbaseret podcast-hostingsoftware, der hjælper virksomheder med at skabe, distribuere og markedsførepodcasts. Med det integrerede indholdsstyringssystem (CMS) kan teams udgive podcast-episoder, der kan distribueres på tværs af flere platforme, herunder Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify og mere.

Spreakers nøglefunktioner inkluderer flere podcast-hosting, tilpasselige RSS-feeds, programmatisk indtægtsgenerering, betalte abonnementer og fuld statistik. Udgivere og distributører kan bruge løsningen til at administrere podcasts, vise indhold med annoncer, forbinde beholdning med DSP'er og overvåge annoncekampagner. Gennem et partnerskab med Nielsen gør Spreaker Ad Exchange det muligt for teams at målrette mod den rigtige målgruppe.

Spreaker tilbyder adskillige personaliseringsfunktioner såsom hvid mærkning, tilpasselige RSS-feeds og mere. Ledere kan bruge platformen til at få indsigt i forskellige podcast-statistikker, herunder downloads, lytteranalyse, likes, følgere, geolocation og enheder.

Bedste funktioner
Spreaker Studio har funktioner, der hjælper dig med at administrere din podcast. Husk, at de funktioner, du har adgang til, afhænger af, hvilken plan du har.

Ren grænseflade. Takket være den veldesignede hjemmeside kunne det ikke være nemmere at bruge Spreaker Studio. Hjemmesiden har enkle funktioner, der gør det nemt at administrere din lydlagring. Anmeldelser konkluderer, at du hurtigt kan finde det, du leder efter, udføre opgaver og skifte mellem at arbejde med forskellige podcasts.

At bruge Spreaker er også en leg, uanset hvad du arbejder med. Podcastere kan administrere deres konto i de fleste browsere. Spreaker Studio desktop-appen er kompatibel med Windows 7+ og OSX 10.9+. Og Spreaker Studio-mobilappen er tilgængelig for iOS Apple- og Andriod-brugere. Det betyder, at du nemt kan arbejde fra din smartphone, iPad Pro eller enhver anden enhed!

Lytteplatform til at udvide dit publikum. Når du uploader et afsnit til Spreaker, går det direkte til lytteplatformen. Spreakers lytterplatform ligner SoundCloud. Folk kan bruge det til at lytte og dele deres yndlingsprogrammer på flere enheder. Spotify og andre hjemmesider kan være mere populære end lytteplatformen. Men denne podcasting-platform giver dig stadig muligheden for at vokse dit publikum.

Fordeling med et enkelt klik. Udover din egen lytteplatform lader denne vært dig også distribuere dine podcast-episoder til Apple Podcasts, Google Play Store, Deezer og andre større websteder. Alt sammen med et enkelt klik! Dette er fantastisk, fordi du ønsker, at dine podcast-afsnit skal være, hvor dine konkurrenter er. Folk vil være i stand til at finde dig uanset deres foretrukne platform.

Speaker Studio. Spreaker har et stort lydlager, hvor du kan uploade allerede optagede filer. Men du kan også optage en podcast med Spreaker Studio!

Med Spreaker Studio kan du optage og redigere direkte i appen. Du kan endda streame live for bedre at komme i kontakt med dine lyttere! Du vil måske investere i en god mikrofon, men med den rigtige opsætning kan du producere lyd i høj kvalitet med Spreaker Studio.

Nem overførsel fra en anden podcastvært til Spreaker. Mange nye podcastere bruger Spreaker som deres første podcast-værtsplatform. Men mange veteraner bruger også Spreaker på grund af den større opbevaringsplads, fordi de godt kan lide funktionerne mv.

Heldigvis er det nemt at migrere din podcast fra en anden podcastvært ved at bruge Spreaker RSS Feed Importer. Tjek Spreakers hjemmeside for klare instruktioner om, hvordan du udgiver din podcast til Spreaker på ingen tid!

Spreaker vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.