SSLs

Alle anmeldelser

SSLs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

SSLs

SSLs er her for alle, uanset størrelsen eller omfanget af deres projekt. Fra små virksomheders hjemmesider til nicheblogs drevet af små teams eller enkeltpersoner på et budget, de har dig dækket.

Du behøver ikke bekymre dig om at bruge en formue eller gå gennem en stejl teknisk indlæringskurve. Så du kan fokusere på at opnå din vision, i sikker viden om, at din hjemmeside er sikker og beskyttet. Gør det regnestykke og se selv.

SSLs' team består af tre vigtige dele: Den ene del udvikler og perfektionerer de værktøjer, du bruger; den anden del opretter og promoverer hjemmesiden for at hjælpe dig med at finde os og starte din SSL-rejse; og den tredje del giver support til at sikre, at du vælger den rigtige SSL og finder ud af, hvordan du bruger den.

De er et multikulturelt team med medarbejdere fra USA, Ukraine, Spanien og Irland. De er mere end bare et team, de er et fællesskab, der deler de samme kerneværdier, hvilket afspejles i måden de arbejder på, hvad de tilbyder og vores mindful tilgang. Dette begynder og slutter hos deres kunder. De tror fuldt og fast på at praktisere ekstraordinær venlighed, sætte dem selv derude for at tjene andre og drømme stort. Og vigtigst af alt, hvis de ser noget, så ordner de det.

SSLs sætter en ære i at sørge for, at du som kunde er i gode hænder. Alle kundehenvendelser håndteres og løses hurtigt og hurtigt, så du handler med så få personer som muligt

Dygtigt kundesupportteam
Deres kundesupportteam består af dygtige, teknologikyndige mennesker, som forstår ethvert problem og kan hjælpe dig ASAP. Deres supportteam er opmærksomme på privatlivets fred og beskyttelse af følsomme kundeoplysninger og sætter altid empati først, så vores kunder afslutter deres interaktioner med at føle sig tilfredse og sikre.

Fordele ved SSL-certifikater
Kundernes tillid er grunden til, at det er godt for websteder at købe SSL-certifikater. Ingen besvær og fremragende kundeservice er derfor, vi er gode for dig.

Når du køber et SSL-certifikat, kan du regne med en stærk sikkerhed for at beskytte dine kunder. Al kommunikation mellem dig og dine besøgende på hjemmesiden er fuldt sikret. For de teknologikyndige betyder det SHA-256 og 2048 bit RSA-nøgler samt understøttelse af Elliptic Curve Cryptography (ECC).

Google viser websteder, der ikke er beskyttet af SSL-certifikater, som 'Ikke sikre'. Desuden er websteder med SSL placeret højere i søgeresultaterne end dem uden SSL. I denne forstand betyder 'billig SSL' så meget mere, fordi omkostningerne ved at miste kunder er høje.

En af hovedårsagerne til at købe et SSL-certifikat er at få kunderne til at føle, at de er i trygge hænder. Din kryptering inkluderer et Site Seal, som vises på din hjemmeside og er fra verdens største certifikatmyndighed. Denne og browserens hængelås viser dit publikum, at de er beskyttet. Dine SSL-omkostninger giver dig uvurderlig kundetillid.

Når det kommer til logistik, er du i gode hænder - uanset hvilken(e) server(e) du bruger, er vores SSL'er klar til brug. Derudover dækker de både "www"- og "ikke-www"-versionerne af dit websted, så du får et SSL-certifikat med stor værdi på mere end én måde.

Hvordan var det at prøve SSLs?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med SSLs. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.