StackPath

Alle anmeldelser

StackPath

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

StackPath

StackPath er en edge-platform til at implementere, accelerere og beskytte arbejdsbelastninger lige på kanten af ​​internettet. De er stolte af at hjælpe udviklere og virksomheder med at drive deres egen innovation og fordele ved at hjælpe dem med at bygge kantløsninger.

Efterhånden som de fortsætter med at drive udviklingen af ​​skyen, supplerer og udvider StackPath innovationen og erfaringen fra store virksomheder, de har samlet, herunder Highwinds, MaxCDN og Fireblade. Og i spidsen for vores brogede mandskab er et passioneret team af cloud-, internet- og teknologiveteraner.

Samarbejde med de bedste teknologivirksomheder
StackPath er stolte og privilegerede over at samarbejde med de bedste teknologivirksomheder og serviceudbydere i verden. Deres partnerskab er afgørende for at opbygge og drive vores platform. StackPath-platformen og -produkterne er afhængige af stærke partnerskaber med de bedste transit- og peering-udbydere over hele verden. Deres globale netværk af edge-lokationer har computer-, storage- og netværkshardware i virksomhedskvalitet fra brancheførende leverandører. De bygger på, med og i software og tjenester, der bruges af udviklere og virksomheder til de mest krævende arbejdsopgaver.

StackPath er stolte af at deltage i og bidrage til organisationer på tværs af forskellige teknologi-, cloud- og forretningssektorer. Mere end 50 edge-sites er strategisk implementeret, hvor kundens slutbrugere er tættest koncentreret. I modsætning til ældre leverandører er hvert websted en fuld implementering af deres computer-, netværks- og orkestreringsstak.

Edge-websteder 50+ Edge-websteder er strategisk implementeret, hvor kundernes slutbrugere er tættest koncentreret. I modsætning til traditionelle leverandører er hvert websted en fuld implementering af deres computer-, netværks- og orkestreringsstak.

StackPath's multidimensionelle netværk giver højhastighedsgennemstrømning (op til 95% af al trafik dirigeres direkte til last-mile netværk) og enestående samlet kapacitet (65tbps+). Det holder også data væk fra det offentlige internet så længe som muligt.

Hvad er Edge?
The Edge er et spørgsmål om "hvornår", ikke "hvor". Når data kommer til og fra en slutbruger eller enhed til en arbejdsbyrde et sted i skyen, skal den igennem en række fysiske lokationer, hvilket koster tid og penge og introducerer flere fejlpunkter.

"Edge" refererer til det første/sidste trin, som data tager til og fra enheden. Dette trin varierer fra bruger til bruger, enhed til enhed og endda øjeblik til øjeblik. For en smartphone, der bruges derhjemme eller på kontoret, er WAP kanten. For den samme smartphone, der bruges i en bil, er et mobiltårn grænsen.

Traditionel cloud computing centraliserer arbejdsbelastninger i et begrænset antal faciliteter, der kan være langt væk fra slutbrugere. Edge computing distribuerer på den anden side datalagring og -behandling på tværs af et stort antal lokationer, der kan være fysisk tættere på slutbrugerne.

På denne måde skal data foretage få eller ingen hop mellem disse steder, hvilket resulterer i højere sikkerhed, højere modstandsdygtighed, lavere båndbreddeomkostninger, accelereret behandling og en bedre slutbrugeroplevelse.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring StackPath?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.