Sucuri

Alle anmeldelser

Sucuri

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Sucuri

Sucuri er det brasilianske portugisiske ord for anaconda - det har ry for at være stort og farligt og dominerer sit levested. Sucuri var også navnet på en brasiliansk kampvognsjager i 1980'erne, EE -18 Sucuri.

Daniels familie har en lang række af brasiliansk militærpersonel. Hans far er stadig en aktiv firestjernet general i den brasilianske hær, med speciale i kampvogns- og artillerikrigsførelse.

I begyndelsen af ​​2008 tilbragte Daniel en aften alene med sin bedstefar og fortalte ham om den teknologi, han var ved at bygge, og hans usikkerhed om, hvad han skulle kalde det.

Efter at have hørt Daniels teknologiske drøm kunne hans bedstefar ikke komme på et mere passende navn end Sucuri. Han forklarede ham tankjagerens dybt rodfæstede historie, og hvor meget den brasilianske hær var afhængig af dens overlegenhed. Dette navn hylder denne historie og minder os om, hvor og hvordan dette firma blev født.

Ti år senere er Sucuri kendt verden over som et af de førende webstedssikkerhedsselskaber.

Ligesom Amazon Anaconda og Tank Destroyer er Sucuri i stand til at tage imod formidable modstandere for at opnå fuldstændig dominans i vores felt.

Sucuri værdier
Lidenskab

Hvis du nogensinde har mødt deres team, er der en ubestridelig kendsgerning - de elsker denne virksomhed og det vigtige arbejde, de udfører. Denne kærlighed og dedikation er et krav for hele virksomheden.

Nyttig
Når et websted bliver hacket eller angrebet, er det webstedsejeren, der er mest udsat. De er roen i den virtuelle storm, der står klar for at genoprette roen i sindet.

Fællesskab
VoDeresres brand er defineret af vores kunders og medarbejderes tilfredshed. De skaber effektive produkter og indhold, der tjener et værdifuldt formål og giver den bedste brugeroplevelse.

Tillid
Sikkerhedsindustrien er fuld af slangeolie og unødvendig FUD (frygt, usikkerhed og tvivl). De er forpligtet til at udvikle tjenester i webstedsejeres interesse.

Hvordan definerer Sucuri en hjemmeside?
Definitionen af ​​en hjemmeside varierer fra virksomhed til virksomhed, men her hos Sucuri definerer de det som et enkelt domænenavn eller CMS-installation.

I denne konfiguration behandler de bloggen/forumet eller anden udvidelse af hovedwebstedet som en del af hovedwebstedet, så længe der ikke er noget domæne tilknyttet biblioteket. Hvis et domæne er knyttet til biblioteket, kræver det til gengæld sin egen licens. Det vil sige, at hvis din domænekonfiguration er blog.somesite.com eller forum.somesite.com, skal du have en separat licens til alle tre - hoveddomænet og underdomænerne.

Underdomæner kan bruge den samme service som hoveddomænet under meget specifikke forhold, og det har alt at gøre med, hvordan vores service anvendes. Sucuri-platformen inkluderer en skybaseret firewall, overvågningsværktøjet (et script) og manuel fjernelse af malware. Underdomæner betragtes lidt forskelligt med hver tjeneste.

Til firewallapplikationen kan de understøtte både domænet og underdomænet *hvis* de begge bruger de samme DNS-poster, og du kan redigere et sæt DNS A-poster for at opdatere feltet for både domænet og underdomænet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan firewallen kun bruges til et af de to domæner.

For deres manuelle malwarefjernelsesservice er "antal websteder" baseret på antallet af WordPress-installationer. Hver installation har sin egen database, og hver database skal manuelt tilsluttes og kontrolleres. Så to databaser ville betyde, at du har brug for to abonnementer til oprydning. Hvis du (af en eller anden bizar grund) har to installationer, men kun én database, kan du bruge et enkelt abonnement, men det er normalt ikke tilfældet.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Sucuri
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.