Suntransfers

Alle anmeldelser

Suntransfers

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Suntransfers

Suntransfers blev grundlagt i 2008 og er hurtigt blevet et populært privatt lufthavnstransportfirma. De tilbyder nu et uovertruffent udvalg af tjenester og destinationer, fra VIP bytransfer til billige ferietaxier, fra over 500 lufthavne og destinationer verden over.

Millioner af kunder vil bruge deres overkommelige service i år, og deres tilfredshed er deres topprioritet. Meget af eres succes gennem årene har været ned til et fantastisk team, der er dedikeret til at give deres kunder billiglufthavnstransport kombineret med uovertruffen kundeservice.

Suntransfers's forpligtelse til bæredygtighed og miljø
Som en global udbyder af transporttjenester har vi gjort deres engagement i miljøet til en integreret del af deres forretning. De leder konstant efter måder at reducere deres CO2-fodaftryk, fra at bruge elektriskekøretøjer til at levere en stigende andel af vores tjenester, til at arbejde med lokale virksomheder som Energi Solar for at drive vores kundeservicekontor i Torroella de Montgrí, Spanien.

Hvor møder jeg min chauffør?
For transport fra lufthavnen skal du gå til ankomsthallen eller til det mødested, der er angivet på din reservationsvoucher, hvor din chauffør eller en repræsentant venter på dig med et skilt eller en plakette med navnet på hovedpassageren eller Suntransfers's logo.

For overførsler fra en havn eller togstation, henter vi dig altid på det nærmeste tilgængelige mødested. De vil informere dig om det nøjagtige mødested i afhentningsinstruktionerne på din reservationsvoucher.

Ved overførsler fra din bolig venter chaufføren på dig i receptionen eller uden for bygningen.

Hvordan kan jeg ændre mit afhentningstidspunkt?
Afhængigt af rejsedato og -tidspunkt og typen af ​​bestilt service, kan du ændre dit afhentningstidspunkt.

Privat transport: Hvis din transport er mere end 24 timer væk, kan du ændre dit afhentningstidspunkt via Min Booking-sektionen på vores hjemmeside.

Hvis din transport finder sted på mindre end 24 timer, skal du kontakte deres kundeservice via live chat eller et af vores 24/7 telefonnumre, som kan findes på din voucher.

Hvis du ønsker at ændre afhentningstidspunktet OG til et senere tidspunkt/tidspunkt, bedes du først indsende en ændringsanmodning for afrejsedato/tidspunkt. Når denne ændring er blevet godkendt af deres kundeserviceteam, kan du anmode om en ændring af afhentningsdatoen/afgangstidspunktet. Det tager normalt kun et par minutter for online ændringsanmodninger at blive godkendt.

Husk, at for lufthavnstransfer bliver den seneste mulige afhentningstid automatisk beregnet af deres system og er baseret på mange faktorer, der påvirker turen for den pågældende rute.

Shuttle transport: Afhentningstiden for en pendulkørsel kan ikke ændres, da chaufføren har andre planlagte afhentninger.

Afhentningstidspunktet for returtransporten til lufthavnen vil blive bekræftet via e-mail inden for 24 timer efter dit afgangstidspunkt.

Hvor længe vil chaufføren vente på mig?
Suntransfers's chauffører er eksperter i lufthavnstransport, de overvåger flyvninger og er klar til at hente dig, så snart du passerer paskontrol og bagageudlevering. Hvis der opstår uventede problemer med dit pas eller bagage, bedes du kontakte os hurtigst muligt ved at ringe til et af deres prioritetsnumre på din bookingkupon, ellers vil chaufføren tage af sted efter rimelig tid.

For krydstogthavne og togstationsafhentninger vil chaufføren vente op til 20 minutter efter det planlagte afhentningstidspunkt.

For overførsler tilbage til lufthavnen vil chaufføren vente op til 20 minutter efter det valgte afhentningstidspunkt.

Hvordan var det at prøve Suntransfers?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Suntransfers. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.