Surfshark

Alle anmeldelser

Surfshark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hans F.
Jeg rejste og arbejdede - uden at jeg vidste det, foretog IT en IP-revision, og min chef ville vide, hvorfor jeg hoppede rundt med at oprette forbindelse til forskellige IP-adresser. Jeg flippede m...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Deres IT løsninger er meget praktiske

  Jeg rejste og arbejdede - uden at jeg vidste det, foretog IT en IP-revision, og min chef ville vide, hvorfor jeg hoppede rundt med at oprette forbindelse til forskellige IP-adresser. Jeg flippede med det samme og søgte hjælp fra chatten! Jeg har Lewis! Tålmodig, forstående og klar med sine anvisninger. Han var i stand til at konfigurere en speciel statisk VPN til brug, så den ser ud til at være stabil. Ikke nok med det, han var i stand til at tale og forklare klart, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde, jeg beholdt mit job takket være ham!

  Kundesupport er bare perfekt, jeg fik hjælp med det samme via live chatten og mit problem blev løst inden for 5 minutter.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Surfshark

Der er mange måder at oprette en VPN-forbindelse på. Surfshark tilbyder OpenVPN VPN-protokollen i sine Android-, iOS-, Linux- og Windows-apps. Den fremragende IKEv2-protokol er også tilgængelig på alle platforme (undtagen Linux) og er standarden for macOS.

Surfshark har foretrukket OpenVPN i årevis på grund af dets open source-rødder, som har gjort det sårbart over for potentielle sårbarheder. OpenVPNs arving ser ud til at være WireGuard. Ligesom OpenVPN er WireGuard open source, men bruger nyere teknologi og er efter sigende meget hurtigere end andre protokoller. 

Dit privatliv med Surfshark
Hvis en VPN-udbyder ville udspionere din trafik, tjene penge på din aktivitet eller dele dine personlige oplysninger med retshåndhævelsen, kunne de meget nemt gøre det. Derfor er det vigtigt at kende virksomhedens privatlivspolitik og de juridiske rammer, som de opererer inden for. Surfshark ser ud til at beskytte brugernes privatliv godt. Når det er sagt, så virker sikkerhed kun med tillid. Hvis du føler, at du ikke kan stole på en virksomhed, bør du søge andre steder.

Surfshark har en meget læsbar privatlivspolitik og servicevilkår med individuelle sektioner, der forklarer begreberne på almindeligt engelsk. De understreger i sin politik, at den ikke logger IP-adresser, browserhistorik, brugt båndbredde, netværkstrafik eller endda tidsstempler for forbindelser. Det er præcis, hvad du vil høre fra en VPN-udbyder.

Virksomheden indsamler dog nogle oplysninger, herunder anonymiserede aggregerede analysedata samt kontooplysninger og faktureringshistorik. Virksomheden bemærker også, at den modtager tredjeparts reklame-id'er, med henvisning til Google Play som et eksempel. Dette er identifikatorer, som du selv kan nulstille. Surfshark forklarer, at disse ID'er bruges til at afgøre, om virksomhedens annoncer fører til installationer. Selve appen indeholder ikke annoncer. Andre steder i sin politik går Surfshark meget langt for at forklare hver cookie på sit websted og enhver analysetjeneste, den bruger.

Separat og krympet app
Surfshark er en meget decentraliseret virksomhed med kontorer i Cypern, Litauen, Holland, Filippinerne og Storbritannien, og ansatte over hele kloden. De sætter pris på virksomhedens gennemsigtighed på dette punkt.

Surfshark opererer under jurisdiktionen af ​​British Virgin Islands (BVI). Virksomheden siger, at dette giver det et bredt spillerum til at modstå anmodninger om oplysninger, og påpeger, at der ikke er nogen love om dataopbevaring i landet. Virksomheden har en aktiv Warrant Canary i sin gennemsigtighedsrapport. Skulle retshåndhævende myndigheder bede om oplysninger, siger selskabet, at det ikke vil være i stand til at identificere en individuel bruger. Surfshark omorganiserer under en ny juridisk enhed i Holland.

Mange VPN-virksomheder bestiller tredjepartsrevisioner for at verificere virksomhedens fortroligheds- og sikkerhedserklæringer. Surfshark bestilte sin første revision i 2018 og den anden i 2021. Begge blev udført af Cure53. Den anden revision så på Surfsharks infrastruktur og VPN-konfiguration, som giver et sikkerhedsniveau over de usete dele af virksomheden. Surfshark håber på at fortsætte med at udføre sådanne revisioner i fremtiden. Selvom de er ufuldkomne værktøjer, er det at forpligte sig til revisioner et værdifuldt skridt, som en VPN kan tage for at opbygge tillid. 

Har du også prøvet Surfshark?
Din erfaring er vigtig for os og for andre læsere. Skriv venligst en anmeldelse her på siden.