Tailwind

Alle anmeldelser

Tailwind

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Tailwind

Tailwind begyndte at bruge Pinterest som en løsning til deres egne markedsføringsformål i begyndelsen af ​​2011, mens de byggede BridesView.com. Den allerførste version af Tailwind (dengang kaldet PinLeague) stillede et simpelt spørgsmål: Hvordan kunne de identificere potentielle brude, der brugte Pinterest til at planlægge deres bryllup? Da de gravede dybere, fandt de hurtig succes på Pinterest. Snart begyndte dere venner at spørge, om vi kunne få lignende indsigt for dem.

En stor mulighed dukkede op, og de besluttede at omdanne og åbne den bedste Pinterest marketing- og analyseplatform for alle. Siden da har deres brugere taget dem i nye og spændende retninger og hjulpet dem med at forstå, at:

1. ROI af Pinterest handler ikke kun om, hvad der sker på Pinterest.
2. De største fordele kommer fra at udnytte indsigt på tværs af marketingkanaler og endda på tværs af hele virksomheder.

Sådan er Tailwind vokset med deres brugeres behov og tænker fremad hver dag. I dag er mere end 500.000 af verdens førende brands og 400 af de bedste bureauer afhængige af Tailwind, og de er spændte på at se, hvordan social intelligens kan transformere din virksomhed.

Tailwind har bygget en visuel marketingplatform, der hjælper over 700.000 brands og små virksomheder med at udnytte ROI på Pinterest og Instagram.

Marketing og Analytics er dog kun begyndelsen. Indhold er en industri på 50 milliarder dollar, der bliver mere visuel dag for dag, og de har kun ridset overfladen af ​​disse muligheder. Ved hjælp af data bygger de produkter, der kan gøre branchen smartere, mere tilgængelig og give en meget mere engagerende oplevelse for forbrugerne.

Tailwind's mission
Mens de arbejder med nogle store brands, er deres reelle fokus på små virksomheder. Deres platform er ikke designet til fuldtids marketingfolk som alle de andre. I stedet fokuserer de besat på at løse de problemer, små virksomhedsejere og selvstændige marketingfolk står over for hver dag.

Små virksomhedsejere har typisk ikke marketinggrader eller dataanalytikere i personalet. De har allerede hænderne fulde, og at lære det grundlæggende i marketing er normalt ikke en topprioritet. Det er derfor, de mener, at små virksomhedsejere har de største uudnyttede muligheder inden for digital markedsføring og fokuserer besat på at løse de unikke problemer, de står over for.

Deres værktøjer giver dem mulighed for at svare på deres sværeste (men dog simple) spørgsmål, "Hvor skal jeg starte?", "Vil dette virke?", eller "Hvad skal jeg poste?". Så de kan lære, nå ud til nye kunder, øge deres indkomst og endelig se de engang skræmmende mål som opnåelige.

De største omvæltninger og gennembrud sker, når noget, der tidligere var uopnåeligt, gøres tilgængeligt for en stor gruppe mennesker. Derfor tror de på, at vi kan opnå markedsføring i verdensklasse.

Tailwind's kultur
Deres team og deres kultur kommer langt først. De ved, at intet er vigtigere for vores virksomheds langsigtede succes end den kultur, vi fremmer.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Tailwind
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.