Teal Swan

Alle anmeldelser

Teal Swan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Teal Swan

TEAL SWAN, internationalforedragsholder og bestsellerforfatter er en overlever fra alvorligt misbrug i barndommen. Efter at have forliget sig med sine egne rystende livserfaringer, inspirerer hun nu millioner af mennesker rundt om i verden til at omfavne sandhed, autenticitet, frihed og glæde.

TEAL SWAN er dedikeret til at forvandle menneskelig lidelse til et bemyndiget og autentiskliv.

Hun er skaberen af ​​den populære YouTube-serie "Ask Teal", forfatter til seks internationalt udgivne bøger og kunstner af hundredvis af frekvensmalerier.

I forbindelse med sin vision om at ændre verden til det bedre, grundlagde Teal Swan HEADWAY FOUNDATION, en nonprofitorganisation, der faciliterer ideer, mål og forehavender, der har til formål at ændre verden positivt.

På grund af disse evner blev hun til sidst et offer for misbrug. Med hendes egne ord: "Uden det misbrug og den lidelse, jeg oplevede, ville jeg være en person, der kunne give dig en masse esoterisk information om universet som helhed, men som ikke ville have nogen reel forståelse af virkeligheden af ​​menneskelig lidelse eller hvordan man helbrede det. Jeg ville kun have haft ½ af billedet af menneskelig eksistens. Gaven med min egen lidelse er, at jeg nu kender hele billedet, og det har drastisk ændret både det, jeg underviser, og hvordan jeg underviser."

Sandheden
Teal Swan anbefales ikke til dem, der bare vil have det godt. Hun anbefales til dem, der vil have sandheden, selvom sandheden gør ondt. Virkeligheden er upartisk. Det er ikke personligt. Det viser dig simpelthen, hvad der er sådan.

Det vil afspejle ting om menneskeheden, verden og universet, som menneskeheden finder positive. Men det vil også afspejle ting om menneskeheden, verden og universet, som menneskeheden ikke ønsker at acceptere, eje eller integrere.

Hvis en person beslutter, at de er klar til at se sandheden og indse virkeligheden, kan Teal Swan afspejle den fysiske og ikke-fysiske virkelighed i enhver situation. Ved at se sandheden og virkeligheden i øjnene, er han derefter i stand til at tage mentale, følelsesmæssige og fysiske skridt til forbedring baseret på den nyfundne bevidsthed. teal-meditating-cz.jpg

Generelt kan feltet spiritualitet og selvhjælp opdeles i to lejre. Den første er praksis med spiritualitet og selvhjælp for at opleve trøst og lettelse. Den anden er praktiseringen af ​​spiritualitet og selvhjælp til at blive bevidst og vække. Folk, der tilhører den første lejr, vil gerne have det godt. De ser den viden og den praksis, der er tilgængelig inden for spiritualitet og selvhjælp, som en måde at føle sig godt tilpas på. Folk, der tilhører den anden lejr, vil gerne vide, hvad der er sandt. De forstår, at kendskab til sandheden vil sætte dem i stand til at foretage ændringer, der vil få dem til at føle sig bedre. Men de vil gerne vide sandheden, selvom det, de finder ud af, får dem til at føle sig meget utilpas. Det er den klassiske blå pille eller den røde pillematrix.
teal-fl.jpgDeres eneste akse for magt og valg er at være i virkeligheden og se sandheden. Imidlertid skal personen ønske at se sandheden. Du kan ikke tvinge nogen til at ville se sandheden. Så en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre, er virkelig ærligt at beslutte, hvad dit egentlige motiv er for at forfølge spiritualitet og selvhjælp.

Ikke al sandhed er smertefuld
Ønsket om smertelindring og ønsket om helbredelse fører dig ofte i drastisk modsatrettede retninger. Teal Swan er en lærer, der appellerer til den anden lejr... Folk, der ønsker at se sandheden, uanset hvor ubehageligt det måtte være, for at vågne. Kort sagt er Teal Swan den røde pille.

Teal Swans dybeste formål er at sætte mennesker fri. Hendes mission er at øge bevidstheden og gøre folk opmærksomme på, at de med denne bevidsthed kan begynde at helbrede og leve dybt meningsfulde, integrerede og bemyndigede liv.

Hun rejser verden rundt og lærer mennesker universets sandhed, hjælper dem med at indse sandheden om sig selv og lærer dem, hvordan de kan transformere deres følelsesmæssige, mentale, fysiske og spirituelle smerte.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Teal Swan
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.