Text Design

Alle anmeldelser

Text Design

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Text Design

Text Design's grafiskdesign-fokuserede løsninger til Mac kan bruges af både amatører og professionelle designere. Amatører kan bruge Letters til at gennemse hundredvis af færdiglavedeskabeloner, indtaste deres egen tekst og få øjeblikkelige resultater. Professionelle designere kan på den anden side dykke dybt ned i designprocessen og skabe fantastiske effekter med Art Text-appen og dens fulde sæt af funktioner, fra farver til 3D-materialer.

Kunsttekst og bogstaver er specielt designet til tekstdesign og effekter og bliver midtpunktet i enhver grafik, logo eller reklamedokument. Med disse apps kan du forvandle hvert bogstav, ord og tekst til et mesterværk.

Teksteffekter, overskrifter og logoer
Art Text er grafisk designsoftware til Mac, der tager teksteffekter, typografi og logodesign til et nyt niveau. Med dets intuitive designværktøjssæt, grafiske forudindstillinger og typografiskabeloner skaber du iøjnefaldende overskrifter til alle dine desktop publishing-projekter, logoer og websteder; producere 3D-tekst og 3D-titler på et øjeblik; og endda skabe iøjnefaldende billedtekster til opslag på sociale medier.

Art Text kommer med et bredt udvalg af tekststile, overfladematerialer og effekter. Med teksturer, der er let at tilpasse, kort over overfladebump, omgivende teksturer, lyspletter og skygger og andre indstillinger for nye materialer, kan du lade din kreativitet løbe løbsk uden at skulle stole på forudindstillinger.

Design ord med kaffebønner, malerkugler, blade, legoklodser og endda skyer fra den inkluderede samling, eller importer dine egne fyldbilleder. Eksperimenter med bogstavdesign, fra meget tilfældigt til et meget struktureret layout og fyldstørrelser.

Forbedre tekstredigering med en række forskellige masker for at skabe forældet tekst eller et ridset look. Du vil måske også tilføje en stempeleffekt med blot et enkelt klik. Eksperimenter nemt med indstillinger og kombiner masker med andre effekter for at skabe et noget uventet, men imponerende resultat.

Hundredvis af tekstdesigns
Letters tilbyder en bred vifte af tekstdesignskabeloner, som du kan tilpasse som du vil. Hver tekststil er resultatet af timers professionelt designarbejde med at skabe teksturmaterialer og fotoobjekter, samt omhyggeligt udvalg af proprietæreskrifttyper. Bare skriv din tekst og voila! Du får fantastisk grafik som et lejlighedsbillede eller et sæt filer med en baggrund, et tekstobjekt og forskellige effekter opdelt i flere billeder.

Hvis du vil have mere kontrol over tekstdesign eller ønsker at skabe dine egne tekststile og effekter, bør du prøve Art Text-appen til macOS. Art Text åbner native Letters-filer og giver dig mulighed for kreativt at ændre dine tekstdesigns. Alle Letters-designs blev også skabt i kunsttekst.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Text Design?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.