The Logo Company

Alle anmeldelser

The Logo Company

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

The Logo Company

Har du brug for et kvalitetslogo? The Logo Company's team vil skabe et fantastisk, originaltdesign til dig, der vil få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden og hjælpe dig med at imponere både konkurrenter og kunder.

Tillid - Grundlaget for ethvert vellykket forhold
Godkend altid dit logodesignteams omdømme. Du vil undgå en kostbar fejltagelse og have tillid til, at det design, du forelsker dig i, er et ægte en af ​​slagsen designet specielt til din virksomhed og ikke en ulovlig kopi af en anden designers arbejde.

Hvordan The Logo Company startede
Tilbage i 1997 forlod de den britiske kongelige flåde efter 6 år og 2 ture med aktiv tjeneste på Balkan. Efter Søværnet gik jeg ind til IT og blev freelance projektleder, der arbejdede på infrastrukturprojekter for store virksomheder som CISCO, HP og en flok banker og teleselskaber. Det var nogle virkelig sjove tider med at arbejde med gode kolleger, men som alle andre gode ting gik min freelance-karriere pludseligt til en ende. Jeg arbejdede for et teleselskab i Belgien på det tidspunkt, hvor dot com-boblen brast, og fra den ene dag til den anden brød hele freelance-it-branchen sammen. Dette er alt sammen relevant, som du vil se, når du læser videre. Hvad jeg vil sige er, at den ene ting, som militæret og store virksomheder har til fælles, er en struktur bygget op omkring strømlinede processer. De elsker bare processer!

Dot com-boblen
Det ironiske er, at dot com-boblen brast var katalysatoren, der satte hjulene i gang for at starte deres egen online-forretning. Siden jeg kan huske, har jeg elsket designpsykologi, kunst og tegning, og nu havde jeg selvtilliden og erfaringen til at omdanne denne passion til en forretning. Det, jeg bemærkede under min start-up research, var, at design generelt stadig blev udført på en meget traditionel måde. Ansigt til ansigt-møder og endeløse faktureringsrunder ville resultere i et endeligt design, der tog evigheder at komme til og for mange flere penge end forventet. Det, jeg også lærte, var, at der ikke var nogen reelle processer på plads, der kunne strømline hele denne rejse og reducere tiden og omkostningerne, samtidig med at kvaliteten af ​​arbejdet bevares. Jeg gik i gang med at designe et sæt processer til virksomheden, der ville give mig mulighed for at arbejde med kunder eksternt, kommunikere hyppigt og fokusere på kvalitet, alt sammen til et fast gebyr, der var overkommeligt for de fleste virksomheder. I løbet af de sidste par årtier er disse processer blevet forfinet yderligere for at levere så meget mere.

Hvad alt dette betyder er, at jeg kan begynde at arbejde med en kunde, der har meget lidt idé om, hvilken retning de vil tage deres brand, og i løbet af kort tid vil kunden have fuldstændig klarhed. Ikke kun er hele min proces problemfri, den er også hurtig. En ting, jeg lærte tidligt, er, at virksomhedsetablerede virksomheder såvel som virksomheder, der ønsker at rebrande, har meget lidt tid på deres hænder. Den tid, der bruges på deres branding, skal bruges meget effektivt, så de kan koncentrere sig om at drive de daglige aspekter af deres virksomhed. Hastighed er dog kun god, hvis den kommer uden at gå på kompromis med kvalitet eller service, og det er igen her, mine strømlinede processer kommer til deres egne. Deres kunder er begejstrede for, at alt er hurtigt, men kvaliteten og servicen er også fantastisk.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om The Logo Company
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.