Ticket Liquidator

Alle anmeldelser

Ticket Liquidator

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Ticket Liquidator

Betragt Ticket Liquidator som din one-stop-shop for at finde billetter til de hottesteshows, de spil, du skal se, og de begivenheder, som alle taler om. Ingen stress. Gode ​​priser. Garanteret.

De har matchet billetkøbere og -sælgere siden 2003, hvor Eminem og Tampa Bay Buccaneers var på toppen af ​​deres kampe, og George W. Bush var præsident. Det er nu, hvad de kalder udholdenhed.

Vil du have billetter til de mest prestigefyldtebegivenheder i landet, selvom de er udsolgt? De vil give dig adgang til dem, og til priser, der er lavere end de fleste virksomheder på det sekundære marked. Deres landsdækkende netværk har adgang til en enorm online beholdning af sports-, teater- og koncertbilletter, alt sammen garanteret, så du ikke går glip af noget.

De åbner dørene til fantastiske shows, spændende spil og monumentale koncerter med concierge-tjenester fra deres team af kundespecialister. Mangler du en billet til den næste store begivenhed, så start her.

100 % pengene tilbage garanti
Kun de mest kvalificerede og troværdige sælgere er en del af deres netværk, efter at de screener dem for førsteklasses service. De garanterer, at dine billetter er legitime, at de ankommer i tide til arrangementet, at det er de nøjagtige billetter, du har bestilt eller sammenlignelige alternativer, og at du vil modtage dine penge fuldt ud, hvis arrangementet aflyses. Hvis din oplevelse ikke lever op til disse forventninger, er du berettiget til deres 100 % pengene tilbage garanti.

Alle billetter er legitime billetter der gælder for adgang.
Alle billetter, der sælges hos Ticket Liquidator, er garanteret ægte billetter, der er gyldige for adgang til det pågældende arrangement. Kunder bør kontakte deres billetsælger ASAP, hvis der er problemer med at bruge deres billetter på spillestedet. I tilfælde, hvor et billetproblem ikke kan løses, skal kunderne fremlægge bevis for billettens ugyldighed fra spillestedet. Ticket Liquidator kræver dette bevis for at modtage en refusion fra den billetsælger, der afgav ordren. Beviset kan være et brev fra spillestedet eller endda en simpel e-mail fra stedets personale, der bekræfter, at der var et problem med at scanne billetterne.

Alle billetter vil blive leveret forud for selve arrangementet
Alle leveringer vil blive foretaget til den adresse, som kunden har angivet ved kassen. Ticket Liquidator garanterer, at billetter vil blive sendt til kunden i tide, så der er mulighed for mindst et leveringsforsøg forud for arrangementet. Bemærk venligst, at kunden er personligt ansvarlig for at modtage billetpakken, hvis levering forsøges. Ticket Liquidator vil kontakte billetsælgeren for at få kompensation i tilfælde af, at billetterne ikke sendes eller leveres i tide til, at kunden kan modtage dem til arrangementet.

Hvis et arrangement er permanent aflyst vil der blive udstedt en refusion
Ticket Liquidator vil koordinere med salgsagenten for at give kunden fuld refusion af billetbestillingen, eksklusiv leveringsgebyrer. Bemærk venligst, at billetsælgeren kan kræve, at kunden returnerer billetter, der ikke længere er tilgængelige, før der udstedes en refusion.

Ticket Liquidator vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.