TicketNetwork

Alle anmeldelser

TicketNetwork

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

TicketNetwork

Teater har en lang tradition i verdenskulturen, både som kunstform og som underholdningsmiddel. Det byder på et væld af skuespil, musicals, trylleshows, balletter, cirkusforestillinger og operaer for enhver type publikum. Fra Macbeth til Mormons Bog fortsætter skuespil unge og gamle med at glæde teaterpublikummet hvert år.

Dramatikere som William Shakespeare, Arthur Miller, Eugene O'Neill, Edward Albee, Samuel Beckett og Harold Pinter har befolket scenen med skuespil som Romeo og Julie, The Crucible og No Man's Land. På trods af deres alder fortsætter disse stykker med at blive opført i teatre rundt om i verden, hvilket minder os om deres glans og den tidløse skuespilkunst. De fleste Hollywood- og tv-stjerner opdagede jo først deres skuespillerevner på scenen. Ofte fortsætter disse stjerner med at være i søgelyset længe efter deres berømmelse, som Michael C. Hall fra Dexter, der i øjeblikket kan ses i Hedwig and the Angry Inch, Emma Stone fra The Help, der fik sin Broadway-premiere i år i Cabaret , Hugh Jackman fra X-Men in The River, og Bradley Cooper fra The Hangover, der spiller den krævende rolle som Joseph Merrick i Elefantmanden. Så hvis du ønsker at tilføje noget kunstnerisk flair eller popkultur til din weekend, er teaterbilletter til 2018 den perfekte løsning.

Højdepunkter fra 2017 Tony Awards-nomineringerne
Dette års Tony Awards hædrede nogle af årets mest produktive produktioner. En af de hotteste kategorier hvert år er Bedste Musical. I dette års kategori var valgmulighederne lige så brede, som de var forskellige. Kære Evan Hansen tackler teenage-selvmord. Come From Away farver en mindre kendt historie om terrorangrebene den 11. september 2001, og The Great Comet genbesøger Leo Tolstoys Krig og Fred for at skabe et innovativt bud på Rusland fra 1812. Endelig bringer Groundhog Day Bill Murrays film fra 1993 på scenen, hvor den finurlige historie bag plottets humor også giver seriøse livslektioner. Kære Evan Hansen vandt Tony for bedste musical. Billetter til alle disse musicals og de andre nominerede produktioner er tilgængelige på Ticket Liquidator.

Broadway - Manhattans Great White Way
Uanset hvilken tid på året det er, byder Broadway på så mange utrolige teaterforestillinger, at du kan have svært ved at vælge, hvilken eller flere du skal se. Broadway er kendt for teaterforestillinger som The Phantom of the Opera, Cats, Chicago, Les Misérables, Mamma Mia!, Rent og Hairspray og er en populær teaterdestination for både familier og voksne. Hamilton er Broadways guldstykke i de senere år, da det gør en strålende afvigelse fra traditionen. Skuespillerne rapper manuskriptet i stedet for traditionelt skuespil, og den mangfoldige rollebesætning sørger for et progressivt, innovativt show. Disney har skabt sig et navn på Broadway med spektakulære teaterversioner af Skønheden og Udyret, Løvernes Konge, Mary Poppins, Den Lille Havfrue, Aladdin og Newsies. Teaterforestillinger afholdes normalt tirsdag til lørdag aftener med lejlighedsvise matineeforestillinger. Selvom Broadway ligger i hjertet af New York City, bliver disse skuespil ofte så populære, at de tager på deres egne nationale turnéer. Imidlertid omfatter originale spillesteder for berømte Broadway-produktioner Eugene O'Neill Theatre, Gershwin Theatre, Cort Theatre, Imperial Theatre og Shubert Theatre. Store aktuelle Broadway-teaterforestillinger opført på disse spillesteder omfatter Wicked, Cabaret, Pippin, The Book of Mormon, Rock of Ages, Kinky Boots, Jersey Boys, Matilda og Rodgers og Hammersteins Askepot. Broadway teaterbilletter er den bedste måde at tilbringe en magisk nat i Big Apple.

TicketNetwork vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside