TradeTracker

Alle anmeldelser

TradeTracker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

TradeTracker

At arbejde i det digitale rum er konkurrencedygtigt, og hver ekstra komponent, du bruger, kan være den indflydelsesrige brik, der adskiller dig fra konkurrenterne. Det er ikke nok kun at være tilstede i performancemarketing; du skal binde dine kampagner ind i en strategi, der er ledsaget af afgørende information. Det er her TradeTracker kommer ind.

Hver gang du tilmelder dig, vil du blive mødt med nøgleoplysninger om dine kampagner og få mulighed for at udnytte et netværk af betroede partnere, som er eftertragtede for deres indhold og publikum. Som en platform bygget på berettigelsen af ​​gennemsigtighed, vil du være i stand til at spore dit publikums interaktioner og skabe en sourcing-sti, der leverer de resultater, du ønsker. Alt imens du åbner døren til en række globale muligheder med et team, der kender din branche ud og ind.

Det grundlæggende
TradeTracker's netværk er en samling af førende myndigheder på internettet. Når du har lanceret din kampagne hos os, vil du være i stand til at markedsføre dit brand og dit produkt sammen med en række anerkendte partnere. Ved at forbinde med deres målgruppe kan du få mest muligt ud af din online annoncering ved at føre kvalitetstrafik til dit websted.

No win no pay
TradeTracker har valgt en no win no pay betalingsmodel, hvilket betyder, at hvis du ikke får betalt, får vi ikke betaling. Derfor er det i vores interesse at sikre, at du fungerer optimalt og udnytter vores platform fuldt ud. Ved at tilbyde en bred vifte af betalingsløsninger, hvor du kun betaler en fast kommission, når du får resultater, ønsker vi at sikre, at din kampagne kan skræddersyes til dit ønskede resultat.

Virtuel salgsstyrke
Find de affiliates, der bedst repræsenterer dit brand eller dine produkter, og få dem til at tale for eller sælge din kampagne. Den kedelige proces med at finde tilknyttede selskaber gøres lettere af processen med at kontakte og registrere dem hos dig. Alt imens det stadig giver dig ultimativ kontrol, når det kommer til, hvilke affiliates der accepteres, og hvilke transaktioner der godkendes.

Opsætning
TradeTracker-opsætningen er en slank affære, og du får adgang, så snart du har gennemført deres enkle ansøgningsproces. Du kan kommunikere direkte med en dedikeret account manager, og der er også en række forskellige materialer, du kan konsultere, hvis du har spørgsmål. De tilbyder support for at forenkle processen og står altid til rådighed for at hjælpe dig.

Muligheder og mål
TradeTracker's platform giver et informationsområde, der er værdifuldt for en række online-indsigter og tilgange. De er her ikke kun for at fremme dit salg. Deres software hjælper dig med at køre og spore en række andre kampagner, uanset om du ønsker at forbedre branding, øge webstedsbesøg eller tiltrække nye kunder.

Din mening tæller
Skriv en anmeldelse om din oplvelse med TradeTracker, så andre nysgerrige kunder kan lære af din erfaring.