TransferGo

Alle anmeldelser

TransferGo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

TransferGo

TransferGo er et internationaltpengeoverførselsfirma, der tilbyder en række overkommelige pengeoverførselstjenester uden for store bankgebyrer. Grundlagt i 2012 tilbyder det hurtigt voksende fintech-brand i øjeblikket 22 valutaer i 47 lande og har kontorer i hele Europa, herunder London, Vilnius, Berlin, Istanbul og Warszawa.

TransferGo er en registreret betalingstjenesteudbyder. De er reguleret af HM Revenue & Customs (HMRC) i henhold til Money Laundering Regulations: 12667079 og reguleret af UK Financial Conduct Authority (FCA) som en autoriseret betalingsinstitution: 600886. Registreret adresse: 241 Southwark Bridge Rd, SE1 6FP, London, Det Forenede Kongerige.

TransferGo Lithuania UAB er et elektronisk pengeinstitut baseret i Republikken Litauen, autoriseret og reguleret af Bank of Litauen. Registreret adresse: Palangos str. 4, Vilnius, Litauen, registreringsnummer 304871705, FI-kode 32400.

TransferGo tilbyder både personlige og virksomhedsoverførsler på en digital konto-til-konto-model og er stolt af at levere pengeoverførsler af høj kvalitet med hurtighed, enkelhed og fremragende værdi for pengene.

Er det sikkert at overføre penge til udlandet med TransferGo?
Ja! TransferGo er en licenseret og autoriseretbetalingsinstitution (referencenummer 600886) reguleret af FCA (Financial Conduct Authority) og overvåget af HMRC (Her Majesty's Revenue and Customs) i England. Så de tilbyder de samme sikkerhedsstandarder som enhver forretningsbank.

Hvor lang tid tager en online pengeoverførsel med TransferGo? 
Du kan vælge den ønskede leveringstid alt efter dine behov. Generelle leveringstider for vores vigtigste destinationslande:

- Deres standard leveringstid er den næste hverdag efter, at vi har modtaget din indbetaling.
- Gunstige leveringstider tager op til 3 hverdage efter vi har modtaget dit depositum.
- De har også en hurtig leveringsmulighed – dine penge kan leveres på under 30 minutter, afhængigt af hvilket land dit indskud kommer fra.

Sådan beskytter du dig selv mod svindel
Online pengeoverførsler er en vidunderlig måde at få penge, hvor de skal hen. Og som alt andet populært, tiltrækker det også svindlere.

Vær privat: Del kun dine personlige oplysninger med personer, du kender og stoler på. Giv ikke dit kortnummer sammen med CVV (sikkerhedskoden på bagsiden) til fremmede. Del aldrig din TransferGo-konto-loginoplysninger med nogen.

Pas godt på dig selv: Hvis du bruger en offentlig computer, skal du aldrig gemme dine data og sørge for at logge af. Hold softwaren på din egen computer opdateret. Brug anti-virus og/eller anti-malware software (og sørg for, at det er lovligt!). Klik aldrig på mistænkelige links

Vær på vagt: Vi beder ALDRIG om dit kortnummer over telefonen. Vi vil ALDRIG bede dig om din PIN-kode, adgangskode eller adgangskode over telefonen eller via e-mail. Vi vil ALDRIG bede dig om at godkende en betaling fra din bankkonto til en ny, "sikker" konto. En betroet sælger/køber vil aldrig spørge dig, hvor mange penge du har på din konto. Se efter tegn på certificering og regulering, når du køber eller sælger online

Og uanset hvad der sker, så spørg altid dig selv: er dette tilbud for godt til at være sandt? Er den person, jeg taler med, virkelig den, de siger, de er? Bliver jeg presset til at foretage en betaling?

Vær sikker: TransferGo overvåger konstant deres sikkerhed og holder øje med svindel - så du kan fortsætte med at foretage sikre overførsler til de mennesker, du elsker.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring TransferGo?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.